Sivut

keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Catch your dreams

Nämä kaksi atc korttia syntyivät pöydällä lojuvasta sälästä ja metalliset sulat ovat rikki menneestä korusta. Osallistun näillä Dream in Darkness-haasteeseen.

These two atc cards came from the scrap on my desk and the metal feathers are from old necklace that got broken. So, I used what i allready had (Dream in Darkness-challenge, january18). 


dream in darkness

purple dream

9 kommenttia:

  1. Todellakin ATC-hurahdusta kerrakseen. Nämä ovat aivan mielettömän upeat.... melkein pakko sanoa, että JOUDUn taas tekemään ATC-kortteja, jos vain suostut vielä vaihtamaan kanssani? Ellei molempia, niin ainakin toinen.... mieluusti molemmat, kun osaa päättää väreistä. Ihan uskomattoman kolahduttavat!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tosissaan oon hurahtanut! Satuttiin olemaan näköjään yhtä aikaa koneella :) Ilman muuta varaan nuo sulle ja myhäilen täällä tyytyväisenä, kun sain sinut haastettua
      taas atc-korttien pariin... Edelliset oli niin hienoja ja sulla on niin upeita muutkin työt, että kiva kun teet lisää ;)

      Poista
    2. Voi Sari; KIITOS!!! Viikonloppuna saankin askarteluseuraa, 5v:n joka odottaa päästä mummon glitteripurkeille ja maalisutit saa kyytiä... ehkäpä mummokin saa jotain samalla aikaan, kun aikaa on ihan yökyläilyn verran ;)!!!

      Poista
  2. Aivan mahtavan upeita. Pakko saada tehtyä vaihtareita, että voisin vinkua itselleni kortteja.

    VastaaPoista
  3. Isn't amazing how much fodder is on our desks! Thanks for sharing at Dream In Darkness

    VastaaPoista
  4. Upeita! Minäkin nappailen "pöydän päällisiä" ATC:n, se on osa luomisen hauskuutta - käyttää niitä jämiä ja saada aikaiseksi ihanaa; niinkuin sinun ATC:t. Kiitos kun osallistuit Dream in Darkness -haasteeseen, toivottavasti myös tässä kuussa, :)

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)