Sivut

tiistai 16. heinäkuuta 2019

Sateenkaaren värit

Eräs tuttavani joskus mainitsi, että "on aika jännää, kun sun taide on niin värikästä, vaikka yleensä sulla on aina mustat/tummat vaatteet päällä"... hmmm, todellakin, olen melko synkkä pukeutuja, mutta askartelussa ja taiteilussa rakastan kirkkaita, korkeakontrastisia värejä. Murrettujen ja varsinkin pastellivärien kanssa työskentely on minulle äärimmäisen haasteellista. TässäKIN työssä siis räiskyy väri ja ajattelinkin siksi osallistua tällä Craftaamon kolmanteen haasteeseen #minä. En ole kuvan keiju, mutta rakastan värejä ja myöskin ympyröitä ja kuplia -niitä ei voi koskaan olla liikaa 😁
Tausta on tehty Gel Pressillä painamalla suoraan Art Journal kirjan sivulle. Leimasetti uusi Piia Paperista tilattu  Visibe Imagen Faerie.

One of my friends once said to me, that "it is exiting, how your art is full of colors, yet you always dress in black"... and she was right. My wardrobe is full of black clothes, but in art and crafts i love bright colors with high contrast. I get nervous if i have to work with pastel or ambre shade colors. So, here i am in my lovely favorite colors:  bright rainbow! I also love circles and bubbles... The base layer is made with gel press straight to my art journal book, and the stamp set Faerie is from Visible Image new collection.






3 kommenttia:

  1. Onpa ihanan värikäs sivu. Ja kuplista pidän minäkin ja kaikenlaisista palleroista.

    VastaaPoista
  2. Wonderful art. Love the image, too but rainbows are my favourite thing, along with text in the background :-)
    Cath x

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)