perjantai 16. kesäkuuta 2017

Jehkotar Craft Challenge #20

Jehkottaren kesäkuun haasteessa oli annettu kolme inspitaarion lähdettä: kuva perhosesta, luonnos ja HIMin biisi Rip out the wings of a butterfly. Nuoruudessani HIMiä paljon kuunnelleena, biisistä tuli oikein kunnon korvamato ja se soi päässäni kunnes sain lopultakin kortit valmiiksi. HIMin lauluissa rakkaus ei yleensä ole helppoa tai kepeää, vaan synkkää, repivää ja haasteita täynnä. "Rip out the wings of a butterfly"... ilman siipiään perhonen ei voi lentää ja se kuolee. Siipien säilyttäminen on siis elinehto. Tästä juontui mieleeni, että "joka tytölllä on siivet olkapäissä" -eli jokainen nainen tarvitsee ne siipensä.

HIMin innoittamana lähdin hakemaan kortteihin synkähköjä goottivärejä ja kontrastia. Wedding florals-poistokirjasta löytyi jälleen aiheeseen sopivat kuvat, joissa morsiamet eivät poseeraa kuvaajalle, vaan ovat syvällä omissa mietteissään. No Doubt-sarja kertoo siitä pienestä hetkestä, kun morsian häiden kynnyksellä pohtii naimisiinmenon vaikutusta omiin siipiinsä. Tietenkään hän ei epäile sitä, etteikö haluaisi naimisiin, mutta pohtii oman itsensä ja minuutensa ennallaan säilymistä. Olenko edelleen silti myös kokonaan MINÄ, vaikka olemmekin ME? 

No Doubt-sarja: 1. My Wings 2. My Freedom 3. My Independence


No Doubt: My Wings

No Doubt: My Freedom


No Doubt: My Independence

9 kommenttia:

 1. Upeita kortteja ja ihanat värit.

  Kiitos upeista korteistasi, jotka tulivat tänään. Minulla on tapana esitellä saamani aarteet blogissani. Saanhan julkaista korttisi?
  Oma kirjeeni vein aamulla postiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ilman muuta saa julkaista. Meille tulee posti vähän verkkaiseen, mutta on jännää odotella kivaa postia 🙂

   Poista
 2. Laitoin ihanuudet blogiini. Joko minun kirjeeni tuli perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kirjeesi tuli perille jo alkuviikosta, mutta nyt vasta ehdin lisätä sinun ihanat kortit tuonne vaihdetut sivulleni. Kiitos vaihdosta 🌸

   Poista
 3. Wau!Nuo siivet-hengeäsalpaavan upeat!

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)