perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kesävaihdossa saamani ihanat kortit

Tässä tulee sitten Kesävaihdossa saamani kortit. Toinen toistaan ihanampia tuotoksia ja kyllä oli mukava saada tällläistä postia! Olen niitä nyt tässä jo pari päivää hypistellyt ja ihaillut. Kortit ovat tässä ihan satunnaisessa järjestyksessä ja lisäsin tekijän blogilinkin nimeen, jos se oli kortissa mainittu. Kaikissa korteissa ei ollut takana tietoa, saako julkaista vai ei, poistan heti kortin jos asianomainen ei halua sitä jukaistavan... (laita viestiä nasumuori(at)gmail.com)

Fairytalen "Merenneito rannalla"

alice k. "Kesä"

Jonna "Hello Summer"

Eija: "Kesäinen kukkaketo"

Sirpa : Summer 2017 

Jehkotar: "Summertime Blue"

Tiina: "Ihanat naiset rannalla"

Sirja & Minja: "Summer with mixed media"


Salla: Satumetsä

Sirpa "Sing and fly" 

6 kommenttia:

 1. Sulle mun pitikin laittaa viestiä, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Kiitos kommentista blogissani. Kiva jos tykkäsit kortista. Siitä mun sulle pitikin sanoa, että tykkäsin sun kortista valtavan paljon, huomasi että siinä on käytetty aikaa ja tehty huolella. Todellakin varsinainen mixed media kortti. Itse otin myös haasteeksi tehdä niin monta tekniikkaa kuin mahdollista, laskin että käytin 7 eri tekniikkaa kortteja tehdessä. Kiva haaste ja upeita kortteja kaikki

  VastaaPoista
 2. Niin ja vielä. Ois kiva joskus vaihtaa sun kanssa kortteja. Nyt on tiistaina Hesassa livevaihto, ja sen jälkeen päivitän vapaat kortit blogiin. Mulla kun on monia kortteja joita olen vaihtoa silmällä pitäen tehnyt enkä ole niitä vapaisiin vielä laittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni vaihtaisin kanssasi, olenkin joskus aiemmin jo vapaita korttejasi ihaillut ja ajattelin sinulle vaihtoa ehdottaa. Viestitellään loppuviikosta vaihdon merkeissä!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Piti poistaa edellinen kun linkitys epäonnistui. Uusi yritys:
  Hienot kortit olet saanut. Kiva vaihto oli tämä Jehkottaren kesävaihto. Siinähän oli useampi "joukkue" no ainakin kaksi koska eri porukassa oltiin. Silpputehtaalla saamani vaihtokortit ja tämän postauksen alapuolella omat tekemäni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kortteja olit tehnyt ja saanut takaisin, käväisin katsomassa. Oli mukavia nuo vaihtoringit vähän isommalla porukalla!

   Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)