sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Jouluyön valossa

KK joulukorttimaratoonin viimeisessä osassa esiintyi inspiraationa poroja ja pukin reki. Minä sain nyt sitten sellaisenkin inspiraation, että lähdin toteuttamaan pipertelyurani monimutkaisinta projektia. Olen nähnyt pinterestissä kauniita shadow boxeja (varjolaatikko?) ja diorama cardseja (suomennos? kolmiulotteinen maisemakortti?) ja joskus kävi mielessä, että olisipa kiva koittaa, osaisinko. Viime viikolla törmäsin paikallisessa halpakaupassa led-valovaijeriin, jossa oli hyvin pieni patterikotelo. Yleensähän niissä on vähintään 2 AA-paristoa, mutta tässä oli vain 2kpl littanoita kolikkoparistoja.... heräsi ajatus, että tämähän mahtuisi kortin väliin? Muutaman yrityksen ja erehdyksen ja korjausliikkeen jälkeen tulos on tässä. Kortti yritti kaatua naamalleen etukannen painon alla, joten tein siitä telinekortin. Ihan täysin tyytyväinen en ole lopputulokseen, mutta oppia ikä kaikki ja ensi kerralla olen viisaampi.

Kortilla osallistun myös Jehkotar Craft Challengeen bingorivillä musta-piirtely-tarra, sekä Winter Wonderland Challenge Blogin Anything Christmas Goes. 

This is the first shadow box/diorama card  that i have ever made. I found a small led wire from store nearby. The battery case was so small, that it fits to a card. I had to make it a easel car, so that it stands up.


Tässä kortti päivänvalossa...

...ja sama kortti pimeässä


Doodlailin helmiäisgeelikynällä hangen hohdetta

pikkuinen patterikotelo mahtuu hyvin kortin väliin.
8 kommenttia:

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)