torstai 11. tammikuuta 2018

Amatöörin onni

Minulla kävi satumainen munkki, kun Paperiliitin-blogin Riikka järjesti vuoden alussa Giveaway-arvonnan. Voitin arvonnassa 7 Dots Studion Paint Chips Collection kitin. Olin tosi ilahtunut voitosta, mutta kun hain paketin postista, olinkin jo aivan onnesta soikea ja rakastunut... Tämä nimenomainen 7 dots studion pakkaus kun oli vielä minun rakkaimmissa lempiväreissä -lilaa, pinkkiä, tummia sävyjä, mustaa ja valkoista. Oi että, miten kauniita värejä ja kuvioita. Aim in lööv.

Sitten ajattelin, että mitäs näistä nyt ensin tekisin... minähän en ole eläissäni tehnyt yhden yhtäkään skräppileiskaa. Olen toki katsonut youtube-videoita aiheesta ja ihastellut pinterestissä monenlaisia skräppisivukuvia. Ajattelin sitten kokeilla skräppäyksestä tuttua kerrosten kasaamista ensimmäisen kunnon Art Journal kirjani kanteen. Löysin joulun alla kirjakaupan alelaarista valokuvakansioksi tarkoitetun kirjan, jonka sivut ovat paksua mustaa kartonkia. Mustaa sen olla pitää 😉

Kovin korkeaksi pinoa ei voinut tehdä, ettei kirjan käsittely muutu hankalaksi. Uskomattoman iso kynnys oli lähteä niitä ihastuttavan kauniita papereita reipimään! Ihan sielusta riipi ensimmäinen krätsäys... mutta sinnikkäästi jatkoin hommaa ja tälläinen tästä tuli. En ole Arttia (enkä skräppäystä) aikaisemmin tehnyt, joten kitistä löytynyt rohkaiseva lausekin osui aivan nappiin!
Osallistun kirjani kannella Anu-Riikan Maanantaihaasteeseen.
3 kommenttia:

  1. Wau, ihanaa uskallusta uusille urille, jotka otat kyllä haltuusi tuota pikaa.... innolla jään odottamaan, mitä seuraavaksi!!!

    VastaaPoista
  2. Hauskasti toteutui tässä haasteen idea. :) Kiitos osallistumisesta.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)