tiistai 27. maaliskuuta 2018

Lisää kuplia

Toinenkin kortti tulla tupsahti vielä Leimaillaan ja Väritellään-haasteeseen. Tässä kuplat vain taustalla taustaleimasimen muodossa. Ja hiukan totinen pesukarhu. Tsemppiä-sana oli mukana Dekoreten tekstileimasinpakkauksessa. En oikein pidä kyseisestä toivotuksesta, mutta tuolle hiukan apeahkolle otukselle se sopi. Vai mahtaako otus juuri siksi ollakin apea, ettei jaksa tsempata?

Sen verran aion nyt asiasta avautua, että Tsemppiä! ja toinen sanahirviö: Jaxuhali!!, ovat minun korvaani jotenkin tyhjänpäiväisiä ja tekopirteitä toivotuksia... Jos toisella on raskasta ja hankaluuksia elämässä, parempi voisi olla vaikka  "Olet ajatuksissani", "toivon sinulle parempia päiviä",  tai vaikkapa "voisinko jotenkin auttaa"... tai, jos ei osaa sanoa mitään, voi vaikka vain halata 💗6 kommenttia:

 1. Ihana kortti! :) Ja aivan saa mieltä olen kanssasi noista sanoista, että ihan hirveitä ovat :D Entäpäs toivotus "Tsemiä!" - kylmät väreet menee inhosta! Vielä yksi tulee mieleeni: "itseasiassa" - tuonkin sanan käyttö pitäisi kieltää... ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan suloinen kortti! Lisään inhokkilistaan "masuasukki"!
  Kiitos kun olet mukana LV haasteessa, seuraava haaste tuleekin vasta 9.4.
  Hyvää Pääsiäistä;-))m

  VastaaPoista
 3. Ja, Saila ja Mervi, "niinku aikusten oikeesti!" Argh tätä suomen kielen alennustilaa. T. nimim. pilkunviilaaja 😂

  VastaaPoista
 4. Ihana pesukarhu kortti. Minun inhokkisana on "ketä", kun puhutaan jostain ihmisestä.

  VastaaPoista
 5. Suloinen kortti♥ ja voi apua..minä olen kyllä sellainen tsempin viljelijä että nyt kyllä ihan hävettää:) se tulee kyllä jotenkin niin spontaanisti, jos vaikka lukee tuolla facessa että jollain on joku jännä paikka tulossa/kokeita/vaikeuksia tms.:) Täällä teini perheessä tuollaiseksi inhokkisanaksi on tullut "Ihan sama":)) Mukavaa pääsiäisen aikaa♥

  VastaaPoista
 6. Voi veljet kun on upea tuo tausta, ihan silmät ymmyrkäisinä sinä täällä ihastelen. Ja hieno koko kortti. Kiitos kun tulet tällä mukaan LV-haasteeseen!

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)