Sivut

keskiviikko 22. elokuuta 2018

Haaveiden siivin

Mömmöilin kerralla useamman crackle-taustakartongin. Edellisessä atc-sarjassa jo niitä käytin, ja nyt siis vielä lisää samaa taustamatskua. Tausta on tehty muropaketin pahville: ensin pahville mustaa gessoa ja sen kuivettua kunnolla levitin päälle Lefranc & Bourgeois Deco cracling mediumia. Lopuksi mediumin ollessa pintakuiva/nihkeä, päälle valkoista gessoa. Levittelin kaikki kerrokset vanhalla etukortilla. Kerrosten lopullinen kuivaminen kestää melkein vuorokauden, jona aikana halkeilu pikkuhiljaa tapahtuu. Tuo Cracling medium on ollut minulla kauan, en edes muista, mistä olen sen aikanaan ostanut. Se saattaa olla jopa hiukan jo "päiväysvanhaa" , mutta näköjään toimii edelleen!

Wings of your Heart!







8 kommenttia:

  1. Fantastic ATCs! Wonderful design Sari!

    VastaaPoista
  2. Nää on niin ihania, ihastelin niitä jo facessa. Paljon oot taas nähnyt vaivaa. Just tuollaista krakreelausainetta tarvisin. Oon kahta tai kolmea erilaista kokeillut tähän mennessä. Uusimpana kokeiluna Rangerin Crazing medium, mutta sillä tulee vain pientä krakreelausjälkeä, mutta toki silläkin on käyttöä monessa. Sit mulla taitaa olla puolikuivunutta, myös Rangerin, Crackle candya tmv. Se tekee jo vähän laajempaa krakleerausta. Haluisin myös krakleerauspastaa, mutta muut ostokset vieneet voiton. Tykkään kokeilla erilaisia tekniikoita ja kiinnostun aina vaan uusista.
    Mullakin menee joskus töiden kuivumisen odotteluun tai muuhun aikaa. Tykkään tehdä monivaiheisia kortteja.

    VastaaPoista
  3. Tykkään. Tuo pohja on halkeillut hienosti. Pitäisikin taas tehdä taustoiksi, kun ainettakin löytyy. Olen tehnyt aineellani nukkekotini huonekaluista vanhan näköisiä, käyttänyt aiemmin myös korttien taustoina mutta siitä on jo aikaa.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)