Sivut

perjantai 24. huhtikuuta 2020

Hyvän mielen postia

Tähän erikoiseen eristäytymisen kevääseen olen saanut paljon iloa askarteluyhteisöistä, joihin kuulun. Meillä on taitajien liveoppitunteja ja atc vaihtoja. On aivan mahtavaa saada postilaatikkoon paksu kuori täynnä pientä, mutta kaunista taidetta❤️ Esittelen jäljempänä vielä kaikki kortit erikseen, ja linkitän taiteilijan blogin, jos se on saatavilla.

During this health crisis we are living in, I have found a lot of joy from the crafting communities I belong. We have live lessons, we send happy mail and we trade artist trading cards. Having a piece of beautiful art to your mailbox really saves your day 📮❤️

Tässä kaikki ihanuudet yhteiskuvassa

Iloa postilaatikolla, kauniilla washi-teipillä koristettu kuori... 

Vaihtojen mukana lähetetään usein jotain pientä, ei kallista mutta inspiroivaa askartelumeteriaalia. Tässä onkin inspiraatiota kerrakseen 🤣
Tässä vielä kortit/taiteilija satunnaisessa järjestyksessä... Kaikki ovat aivan mielettömän upeita töitä.

Katja Raipalan hauska kortti "Päättämätön" 

Repolaisen kanssa meillä on ollut useita vaihtoja ja myös askartelutarvikkeiden lainausta. Hän on kaikenlaisen mömmöilyn mestari, näissäkin upeissa korteissa on käytetty vaikka mitä tekniikoita ja itse tehtyjä pastoja ja koristeita. Mikä upea mielikuviteuksen lento ja monipuolisuus!! Tässä kortit "Go ahead" ja "Life"

Ulla eli Sauvolaiska on tehnyt nämä upeat kortit "Mielen Matka", "Kiireinen", "Asennekysymys" ja "Pelottomat" . Näissäkin on käytetty monenlaisia tekniikoita ja upeaa läpikuultavuutta. Ullan kuoresta tuli aivan vatava määrä uutta inspiraatiota! 

Tiina Virsulan kanssa vaihdoin ja sain tämän hauskan kortin "The King", tästä upean värikkäästä kortista  tulee mieleen jotenkin John Lennon.

Niinan kanssa olemme vaihdelleet paljon, meillä on vähän sama tyyli ja kai sitten myös sama maku, ja asenne :) Tässä upeat teokset "Smile" ja "Badass"

AnneHa kanssa vaihdoin ja sain tämän kauniin ja säihkyvän Marilyn-kortin vaihdossa.

Grannella on upea, monipuolinen tyyli, ja hänellä on myös monesti minun makuun soveltuvia, vähän sykemmän sävyn korttejakin, samoin rouskahtavaa sarkasmia. Tässä kuitenkin kaunis seesteinen kortti  "merenneito"

Tanjan kanssa olimme samassa ATC-materiaaliringissä. Tämä hauska, pikkutuhma kortti ihastuttu minua niin, että ehdotin vaihtoa. 

Sannin upea tyyli ihastuttaa minua aina. Tässäkin kortissa "Mysterious" upea, kerroksellinen taustatyö ja niin kauniisti toisiinsa sointuvat värit!

Saila on pitkään jo atc kortteja harrastanut, ja se näkyy hänen taidokkaissa okrteissaan "I love You" ja "Charming". Saila myös emännöi Tuplavaihtohaastetta, johon olen aika ajoin osallistunut. 

2 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi mukavista vaihdoista :) <3

  VastaaPoista
 2. Pidät postipojan kiireisenä; ihanaa!! Kiitos myös... minäkin hypistelen täällä ihanuuksiasi!!
  Ja vasta nyt kunnolla ehdin tutkimaan "sen ison kortin" - voi jestas mitä kaikkea ihanaa siinä olikaan, olet kyllä kaikissa töissäsi todellinen yksityiskohtien luoja...
  Luot taidetta, josta jokaisella kerralla löytää jotain uutta!! Ilos ja energiaa Wappuun!!
  Mulla kilpailu blogissa... olisi kiva "lukea sinunkin vastaukset"

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)