perjantai 8. syyskuuta 2017

KKvintage #38 Itse värjättyä

Pipertelin tänään pari isompaa matkailuhenkistä korttia, kun halusin kokeilla eBaysta tilattua leimasinsarjaa ja käyttää Teippitarhan upeaa vintage-pääsylippu-teippiä. Leimattuja kuvia jäi ja sain sitten inspiksen tehdä jämistä kolmen kortin ATC sarjan. Pöydän kulmalla on pyörinyt jo jonkin aikaa itse värjäämäni akvarellipaperi. Maalasin paperin  keltaisella, oranssilla ja ruskealla brusholla ja lisäsin sekaan finetecin vesiväreistä lämmintä kullan sävyä. Kokeilin levittää värejä meikkisienellä. Olen jo aiemmin käyttänyt johonkin korttiin tuota kartonkia ja nyt silppusin loput kolmeksi ATC kortiksi.
 Näillä siis osallistun KK-vintagehaasteeseen "itse värjättyä"


Destination

Destination: Unknown 

Destination-: Adventure


6 kommenttia:

 1. Voih, kumpa osaisin tehdä ATC-kortteja, niin olisin heti halunnut vaihtaa kanssasi KAIKKI nuo.... Olisko nämä edes vaihdettavissa, jos yrittäisin - tai kelpaisko, elossani yhden ATC:n tehneenä?? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pirjo, ilman muuta nämä ovat vaihdettavissa ja vaihdan mielelläni yhden tai vaikka kaikki, jos innostut atc-kortteja puuhastelemaan :) Kävin blogissasi ihastumassa ja teet aivan upeita kortteja, joten vähän pienemmässä mittakaavassa vain puuhaat atc kortteja. Tämä(kin) harrastus vie mennessään :)

   Poista
  2. Oih, varaa sitten minulle kaikki kolme! Ja kiitos blogivierailuista-kommentit lämmittää aina!Aloitan tuota pikaa sinulle atc-korttien teon- onko toiveita aiheen suhteen? Vai miten e vaihdot menee- haluatko yllättyä?

   Poista
  3. Hei, varasin sinulle kaikki kolme. Minä tykkään yllätyksistä, joten odotan innolla mistä olet inspiroitunut. Jännää! Kun saat kortit valmiiksi, laita minulle sähköpostia osoitteeseen nasumuori(at)gmail.com, niin vaihdetaan osoitteita.

   Poista
 2. Oi-ihanaa!!
  Jännittää jo minuakin.... palaillaan!!!

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)