tiistai 1. toukokuuta 2018

Onnittelukorttirinki, osa 4

Minulla oli korttirinkimme ankkurivuoro... alun perin ajattelin jotain vaalean sävyjä ja mahdollisesti esim. hääkorttimateriaaleja. Mutta hiljan minulle joku totesi, että pitää joskus mennä sinne epämukavuusalueelle, että voi oppia uutta. Edellisten kierrosten korteille oli yhteistä herkkyys ja naiselliset, vaaleat värit -enemmän siis ehkä naiselle tai tytölle sopivia onnittelukortteja? 
Sain idean kun kävin läpi leimojani. Nyt tehdäänkin kortti pojalle! Valkkasin melko räväkät materiaalit. Ihan itseäkin hirvitti, että mitä noista oikeasti voi muka tehdä... Revontulikartonki on upeasta Wild Flower-paperikosta, jonka löysin Suomalaisesta kirjakaupasta. Kuviot on taiteillut muoti-ja tekstiilisuunnittelija Amy Sia. Koko paperikko on täynnä mielettömiä herkkuvärejä, varmasti tulen käyttämään kaikki viimeistä silppua myöden.

Päädyin käyttämään aika ison osan materiaaleista, toki jotain jäi ylikin. En ole pitkään aikaan tehnyt telinekorttia, joten nyt tulla tupsahti sellainen. Materiaalipaketti jäi, ullatuuuus, taas kuvaamatta. Hätähousu!

Suuret kiitokset Pirjolle, joka tämän ringin emäntänä toimi. Iso kiitos myös Marjutille ja Leenalle. Kaikilta tuli upeat materiaalit, ja joka kierroksella opin jotain uutta tekniikkaa tai tapaa asetella elementtejä esille! Kiitos 💓


Kuvassa jotenkin ihmeelisesti tuo kuviokartonki näyttää cd-levyltä... mutta on siis kyllä paperia.


Kortista ei saanut ihan suoraa kuvaa, kun taite pyrkii nousemaan ylöspäin.3 kommenttia:

 1. Aivan upeaa jälkeä. Kiitos räväkästä materiaalipaketista :)
  Tämä oli mukavaa

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno telinekortti. Hienot nuo ympyrät.

  VastaaPoista
 3. Oi joi.... tämähän on kuin cd-levy! Niin mainiosti sopii telinekortiksi!
  Kiitos vielä mahtavan sähäköistä materiaaleista; tuottivat iloa jo tehdessä...
  saati sit pikkupojille saadessaan!!

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)