Sivut

torstai 4. lokakuuta 2018

Tuplis 4/2018

Osallistuin jälleen Sailan emännöimään Tuplavaihtoon. Tuplis on mukava haaste. Lähetin ykkösvaiheessa atc-kansiosta vanhat kortit, kun en ehtinyt tehdä siinä kohtaa uusia (olin juuri lähdössä Craftaamoon) ja valitsemani naishahmokuvat olivat lähteneet Ulriikalle.
Itse sain kakkosvaheen inspiraatiokuvat Marja-Riittalta. Kuvat olivat niin erilaiset, etten yrittänytkään tehdä niistä paria. Tässä ne ovat, ja taustana tietenkin gelliprinttiä!




Ykkösvaiheessa sain nämä kaksi upeaa korttia:
Armiidalta "Let it go" ja Ulriikkalta "Perhekuvassa"


Kakkosvaiheessa sain nämä kauniit kortit, jotka Ulriikka teki minun lähettämistäni kuvista. Kuvat on upeasti ryhmitelty, ei pareittain vaan yksi erikseen ja loput kolme samassa:

"En halunnut kolmikkoon" ja "Kolmikko 60-luvulta" 

SUURI KIITOS taas Sailalle vaihdon emännöimisestä, ja kiitos kaikille mukana olleille, on kiva nähdä blogeissa ja facessa upeita töitänne!






4 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja olet tehnyt ja saanut! Kiitos osallistumisestasi vaihtoon :)

    VastaaPoista
  2. Askarteluvuoren haasteeseen olit tehnyt aivan upeat kortit,ne arpa toi muutaman mutkan kautta minulle.Skannasin ne ja laitoin blogiin.Mutta skannatut kuvat,joissa on korkeutta eivät ole samat,joita saa hivellä sormissa.Ne ovat tosi upeat,kiitos niistä.Yritän tihruttaa,mitä kaikkea olet niihin laittanut ja miten.kiitos!

    VastaaPoista
  3. Nää on kertakaikkisen ihania!💕

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)