Sivut

tiistai 26. helmikuuta 2019

Vanhoja aarteita

Tulin aloittaneeksi viime viikolla jälleen uuden altered bookin, koska olin pitämässä koululla lapsille tuntia ja näytin, miten kirjasta poistetaan sivuja ja tein myös demosivuni tähän uuteen kirjaan. Kirja on marketista ilmaislahjana saatu reseptivihkonen. Minua jostain syystä häiritsee, jos artissani ei ole tuunattuja kansia, joten pakkohan se oli saada eväsleipien kuvat piiloon 😁

Liimasin gel mediumilla eripaksuisia kartongin ja pahvin paloja (jämäsilppua) kirjan kanteen, ja mediumin kuivuttua vedin koko työn päälle mustan gesson. Koristeita lähdin etsimään aarrelaatikosta, jonka äitini on minulle antanut: kaikkea mahdollista hylätyistä avaimista nappeihin ja rikkinäisiin jääkaappimagneetteihin. Löysin laatikosta koristellun posliininpalasen. Äiti harrasti vuosia sitten posliininmaalausta, joten laatta lienee hänen koristelemansa. Sommittelin muuta sälää palasen ympärille ja maalasin kaiken mustalla gessolla. Löysinpä vielä kultaisen simpukankin laatikon pohjalta. Roiskin taustalle kahta eri vihreän sävyä fineteciltä ja lopuksi hieroin Pentartin Chameleon-vahaa yksityiskohtien korostamiseksi.
Nyt vain sitten taas sisällön kimppuun! Ja työstä löytyy myös Jehkotar Craft Challenge #40 haasteen  bingorivi musta gesso-metallivaha/maali-pahvia

"Old Treasures": I painted the covers of my altered book, because in previous life it was a cooking book and i got annoyed by the picture of stuffed bread in the cover. Cardstock stripes, black gesso and some stuff from treasure box that i got from my mother. I think that she has painted the porcelain piece in 90´s. Some Finetec watercolors and Pentart Chameleon wax.





3 kommenttia:

  1. What a brilliant way to cover a book - I love this. The black gesso is striking over the staggered card and the embellishments look amazing. Gorgeous!
    Cath x

    VastaaPoista
  2. Siis aivan mieletön yhdistelmä vanhaa, aarteita ja miten upeasti olet saanut ne toinen toisistaan esille, että jokaisella on oma arvokas paikkansa!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)