Sivut

perjantai 8. maaliskuuta 2019

Gel press terapiaa

En ole hetkeen maalaillut gel pressillä, koska vanhojakin printtejä on jo vino pino... mutta eilen ajattelin ihan rentoutumisen ja terapian nimissä telailla hiukan printtejä. Aiemmin olen printtaillut vain vaaleille/vakoisille tai craftin värisille alustoille, nyt ajattelin kokeilla tummansävyisiä ja mustia taustoja. Jopa kuvansiirto onnistui, kun oli tarpeeksi vaalea maali -toki kuva on silloin ikäänkuin negatiivi. Mukavaa oli taasen ja innostuinpa vielä iltapuhteena tekemään tämän kuuden kortin atc sarjan abstrakteja asennekortteja. Anti-sosiaalisissa tunnelmissa.

I have a big pile of gel press prints, but i guess there is always room for some more. Yesterday i had therapeutic and relaxing gel press session and i also wanted to try printing on dark surfaces. Suprisingly also the image transfer technique works,  but the image is negative though. And after printing i finished these six abstract, anti-social atc cards...

Maybe the snarky attitude fits to a Dream in Darkness Challenge blog´s theme
"Feeling Social?" 1-6. Musta kartonki, akryylimaalit, 49 marketin leima, Tim Holzin Snarky-sarjan tekstit, gessoroiskeita ja geelikynää. 








3 kommenttia:

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)