Sivut

perjantai 5. heinäkuuta 2019

Onnenpostia!

Kesäkuun loppupuolella innostuin mukaan useampaan vaihtoon, ja tämä upea postikasa olikin maanantaina jo kasassa työpöuydällä... Nyt minullla on vihdoin aikaa esitellä saamani ihanuudet, tässä ne ovat satunnaisessa järjestyksessä, en enää muista mikä kuori tuli ensin!
At the end of June i had several ATC-trades going on, and here you see all the amazing cards that i got return -in random order!

Inspiroiduin Repolaisen Afrikanmatkasuunnitelmista niin, että puuhasin kolme Afrikka-aiheista atc korttia ja tarjosin niitä hänelle suorana vaihtona... Ja hih, tietenkin oma häntä kainalossa, koska tiesin että sitten saan esittää itse jonkin toiveen vaihtokorttien aiheeksi. Repolainen innostuikin vaihdosta ja teki toiveeni mukaisesti nämä kertakaikkisen upeat Lord of the rings kortit. Näissä on niin paljon katsottavaa ja hyvisteltävää, ja Tokienin suurteoksen henki tuntuu ja näkyy! Kiitos!
Repolaisen upea Sormuksen matkassa-sarja!

Sari ehdotti minulle korttivaihtoa, ja pitkän valinnanvaikeuden jälkeen valitsin hänen vapaista korteistaan tämän kauniiin eteerisen itämaalaisneidon:
Sari/Granne blogiin pääset tästä.



Mira ehdotti minulle useamman kortin vaihtoa, ja häneltä sain nämä kuusi upean värikästä atc korttia!
Miran kuusi upeaa, värikästä atc korttia! Linkistä pääset hänen blogiinsa.
Ainon kanssa vaihdoimme kolme korttia, ja nämä upean tummasävyiset atc kortit sain häneltä:
Atelier Sinitaivas, Ainon sykähdyttävät kortit!

Saksalainen Tabea näki korttini instagramissa ja ehdotti vaihtoa, tämä oli vasta toinen ulkomaille suuntautunut vaihtoni. Valitsin häneltä tämän hienon Potter-aiheisen kortin! Danke schön!




SUURET KIITOKSET kaikille kanssani vaihtaneille!! Ihanaa on tälläistä kaunista postia saada!


1 kommentti:

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)