torstai 5. lokakuuta 2017

Kk-haaste #200, Syksyn värijuhlaa osa 2

Innostuin kokeilemaan uusia vermeitä. Eilen piipahdin Näpsäkässä ja mukaan tarttui leimasarja ihkun söpöjä metsäneläimiä. Ja Kiinasta tuli muutama stanssi, joita testailin (ne ei aina toimi, joten sika säkissä -ostos ovat). Pohja oli jo valmiina erinäisten brusho-kokeilujen jäljiltä. Tästä siis vielä toinen osallistuminen kk-haasteeseen #200.
8 kommenttia:

 1. Oi miten suloinen <3

  Mulla mennyt aika paljon viime aikona rahaa askartelutarvikkeisiin. Oli Leimailutaivas, ja oon sen jälkeen tilaillut parista nettipuodista. Mä kun hommasin Big Shotin vasta pari vuotta sitten, niin ei ole stansseja ehtinyt kertyä kovin paljon. Ebaysta oon tilaillut myös monia stansseja ja pari päivää sit tulivat haamustanssit... jeee...
  Käsitellen liikkeestä sain vihdoin syksyn lehtistanssit tilattua, nyt vaan odottelen koska ne tipahtaa postiluukusta. Kenelläkään ei niitä ollut Leimailutaivaassa eikä pikainen tutkiminen googlestakaan auttanut. No, ei kun viestiä Käsitellen liikkeen Marikalle, niin johan löytyi. Hän on kyllä supernainen kun häneltä löytyy sellaistakin mitä muualla ei ole.

  VastaaPoista
 2. Ai niin, vasta keskiviikkona vein kuoren postiin ja ehti torstain kuljetukseen, joten tulossa on kortit sullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kirjeesi tulli tänään ja oli upeaa postia!!

   Poista
 3. Eikä; tämä on aivan aivan ihana!! Ketturouva ja ihan hymyilee yksikseen... mahtavaa kun teit toisenkin korttin Kkhaasteeseen... ja ihana taustakin Brushoilla; pitäisikin kaivaa omat esille ja loihtia jotain.... Ihanaa viikonloppua! Repolainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Brushoihin olen kyllä kovasti tykästynyt, kun ovat niin monikäyttöisiä. Mukavaa syysviikonloppua!

   Poista
 4. Kiitos kommenteista! Kettu Repolainen on osa sitä agendaa, että opettelen värittämään leimakuvia. Ostin siksi tuollaisia selkeitä söpöläisiä, joista pitäisi olla helppo aloittaa... Harjoitusta vaan!

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)