sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Suomi 100 ja joulukortti?

Suomi juhlii tänä vuonna 100v. itsenäisyyspäivää. Ajattelin, että olisi kiva tehdä joulukortit jotenkin Suomi100- henkeen sinivalkoisesksi. Sitten mietin että mahtaako olla olemassa Suomi-leimasinta? Yhden illan netissä pyörittyäni totesin, että ei ole. Joten voisiko sellaisen tehdä itse? Printtasin suomi-silhuetin netistä ja otin esiin Tigeristä ostetun "linopainanta" setin. Tee-se-itse projekti onnistui yllättävänkin hyvin. Pahoitteluni saaristosuomalaisille, teknillinen osaamiseni rajoittui päämantereeseen 😊

Kun leima oli valmis, testailin sitä. Ja juu toimiihan se. Mutta, kyllä on vaikeaa saada jotenkin sympaattisesti yhdistettyä Suomi-neito joulukorttiin! Kyllä on monta kuviteltua hyvää ideaa mennyt roskiin tämän edessä. Tässä nyt kuitenkin ensimmäinen valmiiksi asti päässyt viritys.

Taustalla embossausta ja brushoja.

Kokonaisuudesta uhkasi tulla liiankin sinivalkoinen, joten astuin ulos jouluvärien perinteisestä maailmasta ja lisäsin ripauksen pinkkiä -Leipurinnyörin ja strassin muodossa. 


3 kommenttia:

  1. Pakko tulla uudelleen ihastelemaan linoleimaasi.... usko tai älä... mulla on yli 30-vuotta vanhoja linojuttuja tallella taidelukiom ajoilta, en ole tajunnut lainkaan, että niitä voisi hyödyntää nykyäänkin - kiitos! tämä askartelevaisten blogimaailma on ihana! Taas korvaa taakse asioita, joiden vuoksi mulla on kyllä varsinaiset korvat P-I-A-N-!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä kun on koko ikänsä kaikenlaista pipertänyt, niin sitä askartelukamaa on mullakin kaapit pullollaan... joskus unohtaa joitain tavaroita pitkäksi aikaa kaapin perälle ja sitten joku inspiraatio herättää niitä käyttämään. Tai sitten ei, ja sitä kamaa kerääntyy kunnes hautaudun askartelukömmeliini niiden alle 😂

      Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)