sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Joulukortit samoista materiaaleista osa 2/4

Tällä kertaa oli minun vuoroni lähettää korttimateriaalit muille Pirjon kokoaman korttiringin jäsenille. Materiaalini olivat hyvin sinisävyisiä, Suomi100 henkeen. Jälleen kerran tohotin enkä hoksannut kuvata materiaaleja heti, vaan vasta sitten kun olin jo kuvat värittänyt. Lisään myöhemmin linkit, suoraan Pirjon, Tuulan ja Leenan upeisiin kortteihin!

Tässä kortissa on vain kuoressa olleita materiaaleja:


Iso blingbling timantti reagoi yllättäen käyttämäni superliiman kanssa, ja helmen pohjafolio lähti halkeilemaan, ihan kuin olisi jäähän tullut kuvioita! Joskus vahinko onkin onnistunut lopputulos! 

Aika paljon sain kulutettua matskua jo ensimmäisee korttiin, mutta jäljelle jäi vielä jonkin verran sälää. Niistä sitten tuli tälläinen kun lisäsin muutaman tarvikkeen omalta pöydältä. Lähetyksessäni oli kahden enkelileiman lisäksi itse tekemälläni Suomi-leimasimella leimattu kuva. Epäilin, että enkeliä ja maamme karttaa ei voisi mitenkään yhdistää, mutta sitten sain idean valkoista joulua koko maahan lupaavasta säätiedotustyttösestä 😀

Rasiakorttipohja, itse maalattu ja embossattu tausta, hiukan lisää hopeanarua,
mutta loput tarvikkeet olivatkin joulukorttiringin "jämiä". Näihin rasiakortteihin voi laittaa joko tuikkuja tai pienen suklaapatukan -tähän sopisi hyvin vaikka Fazerin sininen.

Tässä vielä materiaalipaketti, kuvattu sopivasti päivänä jolloin satoi ensilumi!

4 kommenttia:

 1. Ensinnäkin SUUREN-SUURET KIITOKSET ihan huikeasta kuoresta...
  Huomioni meni täysin tuohon itse tekemääsi leimaan, olet kyllä taitava!! Ja apua, nyt kun näit mitä itse synnytit materiaaleistasi, niin olen niin kade... mikesn keksinyt tuota rasiakorttia - suorastaan täydellinen korttilahja ulkomaille muuttaneille suomalaisille, voi EI! Fazerin sininen minullekin jotenkin tuli mieleen ja kohokuvioin siksi "hänen nimikirjoitustaan" oman Suomi sata kortin alle, mutta mutta.... näin sitä oppii uutta ja ideoituu...
  Sun työt on kyllä molemmat ihan täydelliset...
  Ihanaa kun tulit mukaan rinkiin!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kortin ja rasian olet tehnyt. Niin vain samamoista materiaaleista tulee erin näköisiä.

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)