keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Muori palailee arkeen

Takana upea loma perheen kera Maspalomasissa, Gran Canarialla. Askartelunystävän silmiä hiveleviä värejä: turkoosi meri, syvän violetteja kukkia, vihreitä palmuja ja kaktuksia. Aurinko, lämpöä, rentous ja ilo. Täydellinen loma, täydellisessä seurassa.


Maspalomasin ja Playa del Inglesin pohjoispuolella, ennen moottoritietä, on pieni San Fernadon alue, jossa asuu pääasiassa paikallista väkeä. Alueella on pienehkö ostoskeskus Bellavista, jossa tein sykähdyttävän löydön. Ostarin kiina-kaupassa Hong-Ru:ssa oli kokonainen iso hyllyrivi skräppäys- ja askartelutarvikkeita. Ja milllä hinnalla! 
Eli omat tuliaiseni olivat yksi tunika + nämä: 

Leimapakkausten hinnat 1,80€ ja isot tarra-arkit 0,90€...
Tässä vielä inspiroivaa väriloistoa matkalta:Grazias, Canaria, i hope to see you again soon!


1 kommentti:

  1. Oih, ei mennyt aamukaffe väärään kurkkuun, kun ei meinannut malttaa nielaista ollenkaan; ihania maisemia, hiekkaa, väri-iloa "terävin" kukkasin. Sielu lepäsi jo kuvissa, saati sitten kun livenä saitte nauttia unohtumattomista hetkistä, jotka arvatenkin "säilötään" vielä muuallekin kuin vain mielenkirjaan.... löydöistäsi näin päättelen ja muutenkin ;)
    Ihanaa kun onnistunut loma, siinä sitä akkuja on ladattu ja odotan vain miten näkyy kättesi töissä... Kiitos kun jaoit upeita kuvia!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)