Sivut

maanantai 24. syyskuuta 2018

Jälkilöylyjä osa 2

Puuhastelin Craftaamo-viikonlopun aikana keräilykorttien lisäksi myös arttini kimpussa. Ja pääsin näkemään muutamien muiden upeaa arttistyöskentelyä ja -sivuja. Minulla kesti aika kauan lämmetä ajatukselle artsusta, mutta nyt viimeistään täytyy myöntää, että olen myyty. Korttia tehdessä on mielessä aina jotenkin se, että lopputulos menee jollekin muulle. Ja sen pitäisi siis miellyttää jotakuta muutakin, kuin sinua itseäsi. Arttiin väsäämisessä saa pläiskiä ja roiskia ja mennä tunteella, ihan vain oman fiiliksen mukaan. Lopputuloksen ei tarvitse miellyttää ketään muuta, eikä välttämättä kai itseäkään. Jos se on ruma niin käännä sivua tai liimaa se kiinni... Todella vapauttavaa ja rentouttavaa!

Tässä Craftaamon arttituotokset:

Tässä siivet gelliprintistä ja lisäksi kokeilin ostamaani embossing dabberia ja turkoosia glitterkohojauhetta. Ja uutta tekstileimasinta. 


Tähän liimasin taustaksi gelliprintin, päälle leimailuja, kuvat ja geelikynää. Harmillisesti kuvassa ei näy, että printti on tehty helmiäishohtosinisellä ja -lilalla akryylimaalilla. Taustassa näkyy myös epäonnistuneen resist-tekniikan haamu.


Ja viimeisenä lähdin käväisemään epämukavuusalueellani eli lämpimien sävyjen maailmassa. Kyllä nämä värit ovat minulle niin vaikeita... jotenkin jää aina se tunne, että jotain puuttuu, kun ei ole voimakasta kontrastia. Tässä ei ole gelliprinttiä, vaan oxide-kokeiluja.

Kaiken kaikkiaan siis varsin tuottelias viikonloppu. Päässä suhisee edelleen miljoona ja sata huikeaa ideaa, joita varmaan puolet unohdan kun en heti ehdi niitä toteuttamaan. Mutta, vielä kerran aivan hirveän iso kiitos Nannalle ja muulle talkooporukalle huikean hienon tapahtuman järjestömisestä. Ja kiitos kaikille mukana olleille askarteluheimolaisille 💓 

Ensi vuonna olen varmasti mukana, jos Craftaamo vol. 2 järjestetään!






6 kommenttia:

  1. It looks like you had a fantastic crafting weekend. All your art projects look amazing. I enjoyed reading your posts.
    Yvonne

    VastaaPoista
  2. Kaksi alimmaista upeutta näinkin jo livenä ja vielä on kolmaskin aukeama syntynyt. Oli tosi upea ja hienosti järjestetty "heimotapaaminen"
    Nähdään sitten taas Craftaamo II:ssa!

    VastaaPoista
  3. Kolme upeaa aukeamaa ja näissä juuri näkyy monipuolisuutesi; luot aiheesta kuin aiheesta, väristä kuin väristä jotenkin niin koskettavaa taidetta - usemammankin kuin vain yhden silmään!!! Ja mun on pakko päästä kyllä seuraavaan Craftaamoon!!
    Iloa ja energiaa viikonloppuusi!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)