Sivut

perjantai 21. syyskuuta 2018

Pakkauspäivä!!

...tai oikeammin pakkausviikko. Olen koko viikon aikonut ja miettinyt ja tuumaillut että pitäisi alkaa rupeamaan tai ehken olisi pitänytkin jo pakata... Ja jotain tavaroita jo haalinkin kasaan, mutta kouluikäisten lasten perheessä arkihulinat kampittaa äiti-ihmisen mennen tullen ja kaikki tämmöiset hommat jää aina viime tippaan. Tänään siis olisi kuitenkin saatava kamat autoon ja auto kohti Ikaalista ja Craftaamo-askartelutapahtumaa. Askartelutapahtumia voisi leikkisästi verrata nörttien LANeihin; isoon halliin tai saliin kokoonnutaan askartelemaan yhdessä ja erikseen. Askartelu on periaatteessa melko yksinäinen harrastus, joten on aivan mahtavaa tavata toisia samoista asioista kiinnostuneita. Tapahtumissa näkee usein muiden upeita töitä ja voi myös ilmoittautua erikseen lyhytkursseille oppimaan uutta.

Pakkaaminen muodostui nyt vähän ongelmaksi siksi, että en oikein tiedä mitä puuhaisin. Tilasin Heidin Korttipajasta itselleni ennakkotilauksena Gel Press levyn, jota olen jo vuoden himoinnut. Joten ainakin akryylimaalit ja musteet täytyy olla mukana. Mukaan pääsee myös upouusi Rangerin Art Journal kirjani, jonka olen lähikaupastani Paperinauhasta hankkinut. En ole tehnyt kirjaan vielä yhtäkään sivua, mutta kannet jo intaannuin koristelemaan. Ja, uskokaa tai älkää, pitkästä aikaa pääsin edes hetkeksi irti pinkki-lila-sininen-musta värikombosta 😁

Tämä siis lähtee ainakin mukaan. Toivottavasti sunnuntaina tämän aukeamilla on gelliprintattuja sivuja 💓

Etukansi...

...ja takakansi


Tässä koko kirja  ihanassa syyskuisessa auringonpaisteessa!


Mutta nyt pistän töpinäksi... Menen jo tänään illalla Ikaalisiin, niin olen sitten heti lauantaiaamuna ajoissa paikalla. 
Ööööö... jokohan pian piisais 😆

Nähdään Craftaamossa!!


5 kommenttia:

  1. Hienot kannet valmiina ja sisältöä Graftaamosta. Mukavaa askarteluviikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Toivottelen hauskaa ja antoisaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  3. Hienoa tekstuuria. Videolla ne näkyi tosi hyvin. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Oi... kyllä teillä on taatusti ollut enemmän kuin mukavaa...
    Vaikka ihana viikonloppu oli itselläkin - rantasaunoen jne. niin kateellisena odottelen mitä kaikkea ihanaa taitavissa käsissäsi onkaan syntynyt jo viikonlopun aikana ja tulee syntymään jatkossa.... ihanan iloista ja energistä syksyn jatkoa asioiden parissa joista itse eniten nautit!!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)