maanantai 17. huhtikuuta 2017

No, mitä minä sitten pipertelen? Kaikkea! Mitä vaan!

Luonteeltani olen herkästi innostuva ja jokin uusi juttu saattaa imaista minut mukaansa muutamassa hetkessä. Nopean leimahduksen jälkeen roihu saattaa hiipua äkkiä, jos tekeminen alkaa maistua puulta. En siis osaa vielä tarkasti sanoa, mitä askarteluja blogini tulee sisältämään. Tällä hetkellä sytyn eniten mixed media taiteesta sekä ATC korteista.  Kuitenkin pisimpään kestänyt intohimoni on korttien askartelu. Olen myös virkkaillut, kutonut, värjännyt ja maalannut, massaillut ja ennen kaikkea SOTKENUT.

Nykyinen työtilani on lähes unelmieni täyttymys (no, ehkä se vesipiste vielä puuttuu....). Jaamme puolisoni kanssa "toimiston" eli ison huoneen talon perällä. Mies saa noin 2m² ja minä loput, eikös se ole varsin tasapuolista? Huoneessa on siis tällä jaolla 2 neliötä säntillisen siistiä tilaa mappeineen ja papereineen, ja 24m² papereita, maaleja, liimoja, teippiä, alustoja, silppua ja keskeneräisiä töitä. Mutta luovuus ei kasva siisteydessä, sanon minä 😆

Tällä hetkellä pöydällä on yksi keskeneräinen pikkutaulu ja ensimmäisiä ATC yritelmiä


Onnekseni puoliso ja lapset tietävät ja ymmärtävät, että kaikki tämä sotku ja pipertely on äidille tärkeää, tapa päästää höyryjä ja rentoutua. Suuri kiitos kuuluukin perheelleni, joka jaksaa ymmärtää silloinkin, kun äiti on uppoutunut maalipurkkiensa keskelle 💗

2 kommenttia:

  1. Oma työtila on ihan huippua. Eikä se usein kovin siistiltä näytä, mutta ei se voikaan, kun sehän siinä parasta on, kun keskeneräiset voi vain jättää odottamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Tämä on kyllä aivan upeaa kun on ma tila, varsinkin kun on noin 20 vuotta askarrellut pöydän nurkassa, lattialla ja missä vaan on mahtunut.

      Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)