torstai 27. huhtikuuta 2017

TJK 17-18/2017 Keväistä toivoa ja lempeä

TJK-haasteessa 17-18 on aiheena kevätlempi. Kevät on toivon ja lemmen aikaa. Keväällä luonto ja luontokappaleet heräävät ja kaikenlaiset hormonit alkavat hyrrätä ja leijailla ilmassa. Tällä hetkellä, kun katson ikkunasta, ulkona on 15cm märkää ja raskasta suojalunta, joten ihan hirveän keväiseltä ei vielä näytä. Mutta räystäistä tippuu vesi ja aurinko paistaa, joten toivoa neiti Kevään saapumisesta on. Askartelukömmelini ulkopuolella työskentelen alalla, joka liittyy läheisesti kukkiin ja mehiläisiin, joten haasteen inspiroimana tuli tälläiset kevätkuumotusta viestivät ATC-kortit:

"Kevättä rinnassa" 1, 2 ja 3

Taustalla on itse värjätty ja kuvioitu akvarellipaperi, kuvat ovat jostain kirppislöytökirjasta. Sopivat tekstit löytyivät työpöydällä olevasta silppupokkarista. Aluksi tein vain kaksi ensimmäistä, mutta sitten nro 3 machomies sopi tekstiin niin hyvin, että hänkin pääsi sarjaan pullistelemaan isoa egoaan. Loppusilaukseksi sydämiä ja hiukan strassikoristelua. Lähikuvat vielä perään:

Exitement

Eric, vaihdettu

Lucky woman, vaihdettu


Lemmentäyteisiä keväthetkiä toivotellen
Nasumuori

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka upeita kortteja! Mahdatko olla vaihtotuulella? Mielelläni vaihtaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki olen! En vain ole aikaisemmin vaihtanut, joten winkkaa jos jotain erityisiä käytössääntöjä liittyy vaihtoon 🙂

   Poista
 2. Hienot kortit! Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 3. Oletpa tehnyt kivat kortit <3 Itse sain melkein valmiiksi tänään kortit tähän haasteeseen. Pientä loppusilausta vaille valmiita.

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)