sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

TJK 15/2017

Tämä Joutaa Korttiin-haasteeseen tartuin nyt viime metreillä, koska haaste sulkeutuu tänään. Kortin aiheena on haasteessa 15/2017  "Ulkonäköpaineita". Ja naisillahan niitä piisaa!

Silppuloodan järjestelytoimenpiteen yhteydessä löysin vanhan akvarellipaperille leimatun goottitytön kuvan. Leimasin on ollut minulla kauan, enkä juurikaan ole käyttänyt sitä -vielä. Olen ostanut sen joskus aikoja sitten Taitopuoti Paperinauhasta. Leikkasin kuvan atc-kokoiseksi ja irrotin tytön pää-käsilaukun erilleen. Sitten ajattelin että kaikilla meillä naisillahan on (ainakin) kaksi puolta -joten teenkin tytölle alter egon mustalle kartongille. Lauseet löysin lyhyen etsiskelyn jälkeen yhdestä pokkarista, joka on minulla kierrätyksessä. Taustalla on decoupagella kiinnitetty lautasliina ja beibet on väritetty akvarellikynillä ja Finetecin Pearl Colorseilla. Pearlsit kimaltaa ihanasti varsinkin mustassa alustassa. Käytin samoja värejä molempiin -on hauska miten erilaisia niistä tuli, kun tausta on eri värinen. Lopuksi pinkkiä hilettä silmiin ja "lasi"helmiä sivuun. Tässä tytöt valmiina rokkaamaan:

Tässa ovat "Kaunista katseltavaa" tytöt 1 ja 2

Tässä vielä yksittäin kuvattuna nämä böönat, näkyy blingbling paremmin. Jokaisen naisen elämässä pitää olla hiukan säihkettä 😍

Statement.
Onkohan irtopää erillinen henkilö vai tytön oman mielen tuotos?

Beautiful, vaihdettu
Jokainen nainen kai joskus murehtii omaa viehättävyyttään.
Turhaan, sillä kaikki me olemme kauniita ja uniikkeja.

 Näitä oli tosi kiva tehdä. Samalla sivussa opin historiaa, kun aloin miettiä että mikä tämä kutistettu pää-juttu on. Sellainenhan roikkuu ikkunalla myös Harry Potter-elokuvassa Azkabanin vanki. Wikipedia sanoo, että Shuari-intiaanit kutistivat vihollistensa päitä keittämällä. Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää. Epäilen, että olisin elänyt vallan mainiosti ilmankin tätä tietoa.

4 kommenttia:

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)