maanantai 17. huhtikuuta 2017

Uusi rakkauteni, mixed media-työt

Kuinka monena yönä valvoinkaan aivan liian myöhään, selaten Pinterestissä mixed media -tauluja,  -esineitä ja muita kollaasitöitä. Sormet syyhysivät ja yritin youtube-videoita katsellen opiskella, miten niitä voisi tehdä. Pari ensimmäistä työtä tein kotona nettineuvoin -niillä välineillä, joita kotoa sattui löytymään. Mutta sitten koin onnenpotkun, Paperiliitin-blogin Riikka Kovasin tuli pitämään Mixed media-kurssia kotiseudulleni, Marika Koskimäki-Ketelän  taidepajalle. Olen aikaisemminkin käynyt Marikan pajalla kalligrafia-opissa. Imin Riikalta oppia itseeni kuin sieni ja olin aivan into piukeana! Kurssi oli huippuhyvä, ja nyt vasta koin oikeasti päässeeni edes aloittelijan pestiin näissä hommissa.

Kurssilla luotiin canvakselle metallisydän. Oma tuotokseni oli tälläinen. Joistain kohdin toivoisin lopputuloksen olevan toisenlainen, mutta aion olla itselleni armollinen, koska, kuten sanottu, olen vasta-alkaja koko hommassa. 

Kotiin päästyäni kiisin melkein suoraan Taitopuoti Paperinauhaan hankkimaan kunnollisia tarvikkeita, muun muassa gel mediumia. Mikä taika-aine! Sattuvasti olin pakotettu pitämään maalis-huhtikuussa vanhoja lomapäiviä, joten minullla oli aikaa uppoutua mixed median maailmaan.


Vanha reseptikansio koki päivityksen

ja ompelutarvikelaatikko tuunautui kummitytölle aarrelippaaksi. 

Tähän mennessä kuitenkin suurin työ oli terapiataulu "my chronic illness", johon käytin paljon sekä aikaa että ajatusta. 

Enkä vieläkään siis ole millään muotoa saanut tästä luomisen haarasta tarpeekseni. Kolme keskeneräistä työtä odottaa jälleen yhden kerroksen kuivumista, että pääsisin lisäämään seuraavaa kerrosta. Sormet vaan syyhyävät!

Tässä alla kotona aikaisemmin tekemäni viritelmät, näissä näkyy että ihan ei ole homma hanskassa 😉

Ihka ekat viritykset, Lanzaroten simpukat löysi vihdoinkin paikkansa.

Työmaalta ja kotoa kerätystä roskasta tuli taulut työhuoneen seinälle.

2 kommenttia:

  1. Wau! Aika lailla hienolta näyttää. Kauniita ja mielenkiintoisia töitä. Minuakin kovin kiinnostaa, mutta ei ole ollut tilaisuutta kenenkään oppiin mennä, ainakaan vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä mukavia, väreillä voi leikkia ja töihin voi käyttää monenlaisia tekniikoita ja kotiin kertynyttä pikkusälää. Riikan Kurssi oli tosi hyvä ja innostava, mutta youtube-opetusvideoidenkin kanssa pääsee kotona vähän opiskelun alkuun.

      Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)