maanantai 15. toukokuuta 2017

Äitienpäivälahjoja

Äitienpäivälahjoista parhaat ovat tietenkin omat pikkumurut 6v ja 11v. Ja heidän hoidossa tai koulussa askartelemansa kortit ja lahjat, tänä vuonna sain eskarilta itse kuvioidun vohvelikangas-tabletin keittiöön. Pitää kuulemma varoa porsastelua, ettei liina likaannu 😀 Isimies oli halukas ostamaan pojilta jonkun lahjan, ja kyseli vähän että olisiko mitään toiveita. En jotenkin osannut yhtään sanoa, mitä olisi haaveissa. Kunnes sain herätyksen Anu-Riikan Uniikkikortit-kurssilla... Awink, awink! Brushot ois niiiiiiiiin ihanat. Haaveilin peruspakkauksesta, mutta isännyys sanoi että ota koko satsi, jos tulet siitä iloiseksi 💗 Ja tulinhan minä!!

Ensimmäinen brusho-kortti Anu-Riikan opeilla tehtynä

Tekstiilitaidetta a la eskarimies

Ne on minun 😍 Tuunasin jo laatikon, johon mahtuu perus- ja lisäsarja
 ja tein kansiin värinäytteet. Kiitos muruille!

3 kommenttia:

  1. Oi hitsi kun ihana kortti <3 Hyvin onnistuit brushoilla. Mitä kartonkia oot käyttänyt tässä? Mulla edelleen menossa vaihe, jossa testailen eri vesivärikartonkeja löytääkseni sen kaikista sopivimman brushoille. Tein sillä viimeksi galaxy backround atc-korttisarjan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Muistaakseni tässä on ollut Cansonin Mix Media Imagine kartonki, ja se toimi yllättävän hyvin. Toisen kokeilun tein johonkin bilteman halpaan akvarellipaperiin, eikä onnistunut läheskään niin hyvin, kun se kartonki oli liian huokoista ja imi värit ja veden liian nopeasti, että niitä olisi ehtinyt muokkailla. Täytyy kans koittaa tuota galaxya maalata brushoilla, oon kokeillut vaan akryylimaaleilla sitä, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  3. No sitä samaa mixed media imaginea mulla taitaa ollakin :D Pitääkin sitä kokeilla seuraavaksi

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)