keskiviikko 17. toukokuuta 2017

TJK 19-20/2017

TJK haasteessa on aiheena ihana toukokuu ja tavallinen arki. Ja miten sen arjen ei tarvitse aina olla harmaata. Alakouluikäisten lasten perheessä arkipäivät vilahtavat hujauksessa ohi kaiken kiireen ja tohinan keskellä. Toukokuu on perheessämme usein tupasti normaalia kiireisempi isimiehen töiden, lasten harrastuksien, päättäjäisten, kevätjuhlien ja kaikenlaisen muun hässäkän takia. Ilo arjessa tulee pieninä ohikiitävinä hetkinä. Sitä on onnekas jos joskus ymmärtää hengähtää hetkisen ja pysähtyä ihastelemaan niitä ilon pipanoita.

Viikolla 19 vietettiin äitienpäivää. Äidinrakkaus on sellainen voima, että sillä siirretään vuoria, suojellaan poikasia ja selvitään niistä arjen karikoistakin. Joskus äitinä oleminen on todella rankkaa duunia, mutta lasten kanssa saa myös kokea monenlaisia iloja, suruja ja suuria tunteita. Siksi viikolle 19 tein ATC kortin "Äidinrakkaus"

Äidinrakkaus

Viikolla 20 näin pihallamme ensimmäiset pääskyset, jee! Pääskysestä ei päivääkään, niinhän se menee. Ei nyt kyllä kesä vielä ole, mutta pääskysten villissä kosiotanssissa ja lirkuttelussa on riemukkuutta jota kannattaa pysähtyä hetkeksi ihailemaan. Itsellekin tulee keväisen riehakas olo, kun katsoo lintujen ilottelua. ...Tokikaan pesä autokatoksen ylähirrellä ei sitten ole ihan niin riemukas juttu kun se tietää auton pesua 😕 Mutta pääskysten innoittamana "Vapaa kuin taivaan lintunen" -kortti viikolle 20:

Vapaa kuin taivaan lintunen
3 kommenttia:

  1. Kiitos vierailustasi. Täällä onkin upea blogi. Heti liityin lukijaksi. Upeita kortteja teet.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kortit. Hieno vastaus haasteeseen! Kiitos!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)