keskiviikko 3. toukokuuta 2017

KK-haaste #195 -kokeile jotain uutta

Koukussa kortteihin-haasteen aihe #195 on tällä kertaa "kokeile jotain uutta". Vaikka olen pitkään jo kortteillut ja puuhastellut leimojen kanssa, en ole koskaan kokeillut masking-tekniikkaa. Maalauksessa olen joskus käyttänyt maskinestettä mutta leimakuvan peittämistä leikatulla osalla en ole kokeillut. Goottityttö jäi edellisten TJK korttien jälkeen pöydänkulmalle, joten se pääsi uudelleen käyttöön.
Tällä ATC kortilla siis osallistun haastikseen:

Do you hear me?
Leimasin kuvan akvarellipaperille ja peitin sen post it-lapusta leikatulla maskilla. Päälle suihkuttelin mistejä. Kun paperi oli kuivunut, se edelleen tuntui kaipaavan jotain. Kokeilin rullata kuvan maskeineen vanhaan 60-lukuiseen kirjoituskoneeseen ja näpsyttelin päähän pälkähtänyttä tekstiä koko kuvan yli. Lopuksi maski pois ja tytölle pari pikku yksityskohtaa vain -en halunnut värittää koko kuvaa. Reunoihin vielä vähän tummanvihreää distress inkiä, hentoa kultanauhaa ympärille ja kierrätyspahvi taakse.

Sen verran innostuin tuosta tekniikasta ja ihanasta leimasimesta, että pykäsin yhden kortinkin, tämä ei siis osallistu haasteeseen. Maskin päälle mandalaleimasimia, mustetta ja tekstikin oli hieman maskin reunan päällä.

Vähän vaikuttaisi siltä, että aina ei naurata?


5 kommenttia:

  1. Voi ihanuus mitä ideoita.... vanha kirjoituskone meilläkin nurkissa - pakko hyödyntää - KIITOS!!!! Upeasti olet koonnut korttisi muutoinkin - molemmissa paljon katseltavaa! Kiva kun tulit mukaan KK-haasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno tuli tuosta atc-kortista

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille kommenteista <3

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)