sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Olen rakastunut... Brushoihin!

Olin eilen Askartelupirtti on tour-tapahtumassa Etelä-Pohjanmaan opistolla. Törmäsin jossain netin syövereissä kurssi-ilmoitukseen ja pääsin mukaan Anu-Riikka Lampisen pitämälle Uniikkikortit-kurssille. Ilmoittautuessani en tajunnut ollenkaan, että kysymyksessä olisi ollut koko viikonlopun kestävä askartelutapahtuma. Ja vielä näin lähellä kotia! Ilmoittauduin siis tällä kertaa tollouksissani vain yhdelle kurssille, mutta seuraavassa tapahtumassa olen kyllä varpisti mukana koko pipertelymaratonin mitalta!

Uniikkikortit-kurssilla pääsin tutustumaan ensimmäistä kertaa Brusho crystal colours-jauheväreihin. Voi että sitä fiilistä, kun törmää johonkin aivan uuteen, ihanaan ja inspiroivaan askartelun saralla! Aivan upeat, voimakaspigmenttiset värit, jotka suorastaan tanssivat paperilla. Luulet kaataneesi alustalle oranssia värijauhetta, mutta paperille imestyykin oranssin lisäksi kaikenlaisia ketaisen ja punaisen sävyjä. Olen kyllä kerrasta myyty 💓
 En ihan ehtinyt saada molempia kortteja valmiiksi, joten viimeistelin Lohikäärmekortin vasta tänään kotona.

Eli pohjassa on oranssia ja turkoosia brushoa leviteltynä märälle akvarelipaperille ja päälle on ripotettu merisuolaa. Suola imee itseensä väriä tehden kuvioita paperille. Lohis on väritetty siveltimellä brushoja käyttäen. Kotona vielä lisäsin korttiin ripsauksia Finetecin punaruskeaa kultaväriä ja samalla värillä sipaisin myös lohikselle "lieskat". Lause on Holtzin valmiista tarrapakkauksesta.

Pieniä suolakiteitä jäi vielä korttiin kiinni, ne kimaltavat kivasti ja tuovat tekstuuria korttiin.

Toisen kortin pohjalla on limenväristä ja violettia brushoa levitettynä märälle paperille. Kun paperi oli melkein kuiva, ripsautettiin sen päälle vettä. Pienen odotuksen jälkeen talouspaperi kortin päälle, jolloin veden jättämät kuviot tulivat näkyviin. Ruusukuvio on maalattu miten sattuu -ihan ensimmäisen kerran väritin yhtään mitään vesivärillä, joten ei kai voine tulokselta liikoja odottaakaan. Onneksi brushotausta kiinnittää huomiota puoleensa.

Oli kyllä todella antoisa kaksituntinen, suuri kiitos Anu-Riikka hyvistä opeista. Talon isäntä tiedusteli joku päivä sitten äitienpäivälahjatoiveita, enkä oikein osannut aikaisemmin sanoa mitä tarvitsisin. Mutta nyt ei ole epäilystäkään, mitä on toivelistalla... Tahdon omat brushot 😍Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)