maanantai 15. toukokuuta 2017

P*skis #346

P*skiksessa oli tällä kertaa muuten vapaat kädet, kunhan kokeilee jotain uutta. Tölläilen usein pinterestissä kaikenlaisia ihania ideoita ja joskus näin video-tutorialin bokeh-tekniikasta. Bokeh on alunperin valokuvaustermi ja liittyy käsittääkseni jotenkin syväterävyyden säätelyyn. Silllä saadaan kuvia, joissa valoisat osiot, esim. liekki tai lamput, tekevät kuvaan sumeita "valo"palloja eri sävyissä.

Kokeilin erilaisia tapoja, koska minulla ei ollut tutorialissa esitettyä valkoista leimailumustetta. Pohjana oli joko Distress inkillä väritetty pohja tai uusilla Brushoillani tehtyjä värikokeiluja. Ympyrät stanssasin kopiokalvolle. Ympyröiden töpöttelyyn kokeilin valkoista Brushoa, gessoa ja akryylimaalia. Akryylimaali toimii selvästi parhaiten, eikä sotke alla olevia värejä edes distressien kanssa. Parhaiten onnnistui omasta mielestäni tämä, jolla osallistun siis P*skikseen #346

Taustalla brushoja akvarellipaperilla, päällä gesso- ja akryylimaalitöpötyksiä.
Teksti tehty mustalla kohojauheella ja hiukan blingbling "vesipisaroita".

Tässä alla vielä muita kokeiluja, joissa siis vaihtelevasti onnistuin, Osa on tyyliä "Äh, tälläinenkö tästä tuli..." Täytynee kokeilla uudeleen ja yrittää välttää virheitä seuraavalla kerralla.3 kommenttia:

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)