Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2018

Merkkipäiviä

Tänään on merkkipäivä...Meillä on mieheni kanssa hääpäivä ja yllätyksekseni huomasin, että tänään on myös tasan vuosi tullut täyteen pipertelyjä täällä blogissa! Ensimmäisiä "esittelypostauksia" julkaistessa kävi mielessä, että mahdanko jaksaa aktiivisesti blogia ylläpitää, vai jääkö tämä harrastus pian unholaan. Mutta vuosi on tuonut tullessaan NIIN paljon iloa ja inspiraatiota! Olen oppinut huimat määrät uusia askartelu- ja taidejuttuja ja välillä tuntuu, että aika ei vain yksinkertaisesti riitä kokeilemaan kaikkea mitä mielisi! Yhtään en ole kyllästynyt bloggailuun, päinvastoin... ja pipertelyinto se vain jatkaa kasvuaan. Ja, mitä ihanuutta: ensi viikonloppuna Askartelupirtillä saan varmasti vielä oikein kunnon henkoset luovuutta ja uusia ideoita.

Ensimmäiset ATC-korttini tein hyvin samoihin aikoihin, kun bloggaamisen aloitin. En ole pitänyt tarkkaa lukua korteista, mutta kun lasken vaihdossa tulleet ja omat kortit yhteen, olen tehnyt yhteensä noin 230 ATC-korttia ensimmäisen blogivuoteni aikana. Ja olen varmaan ostanut kuluneena vuonna enemmän postimerkkejä kuin aikaisemman elämäni aikana yhteensä 😀  Oi että, mikä ihana ilo on löytää laskujen  joukosta pullea washi-teipein koristeltu kirjekuori! Ottaa kätösiin jonkun toisen kaunis kätten työ ja ihastella sen yksityiskohtia ja värejä. Voin tunnustaa, että hurahdus kävi... kiitos vielä kaikille vuoden aikana kanssani ATC-taidetta vaihtaneille kanssapipertelijöille 💓

Juhlapäivän kunniaksi voisi vaikka tanssahdella hieman CanCania Punaisessa Myllyssä, eikös juu!  Näistä korteista löytyy Jehkotar Craft Challengen bingorivi keltainen-harmaa-vihreä. Ei ehkä se perinteisin väriyhdistelmä. Lisäksi vielä vähän mauttoman räikeää punaista, niin johan on villit juhlatunnelmat!

CanCan ja Joy








2 kommenttia:

  1. Ihanan iloiset kortit. Onnittelut hääpäivän ja blogivuoden johdosta. Olen samaa mieltä siitä, että tämä harrastus on tuonut paljon iloa elämään. Minulla blogi on ollut melkein 10 vuotta, mutta en ole kyllästynyt ainakaan vielä, päinvastoin.

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet onnittelut täältäkin!
    Ihqut kortit - kauniit naiset ja pirteät taustat!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)