perjantai 27. huhtikuuta 2018

Odotum Suojelius!

Harry Potter-kirjasarja on fantasian harrastajan pakko-listalla. Ostin ensimmäisen Potterin aikanaan joululahjaksi pikkusiskolle... mutta päädyin lukemaan kirjan ennen pakettiin laittoa, koska se tempaisi minut mukaansa. Ensimmäinen ona on vielä kevyehkö lasten seikkailu, mutta sarjan edetessä Harry kasvaa, juonet mutkistuvat ja tarinan sävyt muuttuvat synkemmiksi. Olen lukenut kaikki osat itse, ja lisäksi lukenut ne kaikki ääneen vanhemmalle pojalleni. Aloitimme kun kaveri oli päässyt ykköseltä, ja lopetimme, kun poika oli neljännellä luokalla. Elokuvatkin katsottiin heti, kun ikä hänellä riitti. Eräänä jouluna lapsen lahjatoive olikin sitten Lontoon Harry Potter-matka ja kalsarit. Keväällä -16 käärittiin kalsarit kaappiin ja lähdettiin reissuun. Lontoon Warner Bros Studioilla vierähti melkein 7 tuntia, ja jos kaikkea olisi jäänyt vielä pidempään tutkimaan, olisi voinut helposti kuluttaa vielä muutaman tunnin lisää. Upea paikka, suosittelen kaikille Potter-faneille!
Koirankorville luetut Potterit saavat varmasti pian taas lisää käyttöä. Pienempi mies alkaa piakkoin olla siinä iässä, että äidin luku-urakan uusiminen häämöttää...

Tarinan suuri sankari (ehkä jopa Harryäkin suurempi) on Severus Kalkaros. Severuksesta annetaan kautta sarjan hyvin vastenmielinen ja ilkeä kuva, mutta vasta lopussa palljastuu, että rakkaudesta Harryn äitiä kohtaan Severus onkin koko ajan pyrkinyt suojelemaan Harrya. Elokuvissa Severusta esittää edesmennyt huippunäyttelijä Alan Rickman, joka todellakin on ollut paras mahdollinen valinta rooliin.

Hieno tarina 💓

Haastoin Pirjon tekemään minulle Potter-aiheisen ATC-kortin, ja innostuin sitten tekemään itsekin pari korttia aiheesta :) Pirjon mielettömän upeat kortit näet "Vaihdossa tulleet ihanuudet"-välilehdellä.

After all this time?

Always.

Tässä vielä muutamia kuvia Studioilta... lähtisin koska vaan uudelleen 😍4 kommenttia:

 1. Hienot kortit ja valokuvat :) Potter ON todella hyvä!

  VastaaPoista
 2. Wau mitä kortteja ja mielenkiintoisa studio. Minullakin on ihana Harry Potter kirjana.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tuo vaihdoissa saapuneiden oma välilehti. En ole tajunnutkaan ollenkaan kurkkia tuonne. En tiennyt ammattiasi, mutta tyttäreni kortti halusi tulla sinulle :D

  VastaaPoista
 4. Wau... olet niin paljon "syvemmällä" Haaryn maailmassa...
  ja taasen seikkailemassa Riian upeassa kaupungissa!! Elämä on!! <3

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)