Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2018

Onnittelukorttiringin kolmas osa

Tällä kertaa Marjut oli materiaalin lähetysvuorossa. Alimpana postauksessa on kuva, jossa näette kauniit ja erittäin runsaat  materiaalit! Ihastuin varsinkin tuohon upeaan leimakuvaan, todella kaunis neito. Mukana ringissä myös Pirjo ja Leena. (Jostain kumman syystä minulla oli mennyt edellisissä postauksissa Leenan nimi Tuulaksi, elelin kai edellistä joulukorttirinkiä vielä... nyt on nimet korjattu oikein! Pahoittelut tästä Leenalle 💓)
Ensi viikolla onkin vielä sitten minun ankkurivuoro...

Tälläisen kortin tein tämän viikon materiaaleista. Vielä jäi jäljelle toinen leimakuva ja paljon muutakin, puuhastelen ne kortiksi heti kun aika antaa myöden.

Kortin Kuuneito ja kukkasia koristeltuna Finetecin hopealla.



Tässä upeat materiaalit





5 kommenttia:

  1. Voih, miten ihana.... Mitä olet tehnyt noille kukille, embossausta vaiko jotain muuta?Aivan mielettömän ihana kortti.... loistoidea stanssata kuviopaperista myös köynnös-lehtineen.
    Olen kyllä niin onnellinen teistä ihanista rinkiläisistäni.... opin tätä kautta niin paljon UUTTA... vaikka kuinka ihastelee blogeissa toisten töitä... niin nämä samoista materiaaleista työt "TUTKII" vieläkin tarkemmin ja joka kerta hämmästyy mitä kaikkea te ideanikkarit keksittekään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat, minä olen nyös oppinut taas niin monta uutta asiaa ja katsomaan työtä eri näkökulmista... ihan huippua nää materiaalivaihdot! Kiitos ku järkkäsit ringin! Laitoin kukkasiin, leimakuvaan ja taustaan finttecin pearl-vesiväriä, sävynä silver.

      Poista
  2. Minäkin ihastuin heti noihin lehtiin ja köynnöksiin. Kaunis sommittelu ja silver kimaltaa kauniisti. Toinen leimakuva minullakin jäi, kaikki muut laitoin korttiin.

    VastaaPoista
  3. On kaunis kortti syntynyt täälläkin nuista ihanista materiaaleista. Kiva seurata tätä teidänkin rinkiä :)

    VastaaPoista
  4. Oi oi miten upea, erityisesti ihastelen tuota köynnöstä ja kimalletta...on nämä ringit kivoja :)

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)