sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Onnittelukorttirinki

Pirjo "Pirjon päivien piristystä"-blogista kokosi jälleen kortti samoista materiaaleista-vaihtoringin, ihanaa kun pääsin mukaan 💓 Minun ja Pirjon lisäksi mukana ovat korttitaiturit Leena "Tekemisen Tuulia-Blogista ja Marjut "Mallu näpertää"-blogista. Tällä kertaa materiaalivaihdoissa tehdään onnittelukortteja, koska kevään ja kesän juhlat lähestyvät. Tulee samalla valmistettua neljä juhlakorttia jo valmiiksi... Pirjo lähetti ensimmäisenä materiaalit, joista minä hätähousu en tietenkään muistanut ottaa kuvaa. Kuva materiaaleista nähtävissä muiden osallistujien blogeissa.
Törttöilin myös toisen tagin ja osan kukkatapettia lähes käyttökelvottomaksi, joten loppua kohti alkoi olla vähän hiki otsalla 😅
5 kommenttia:

 1. Oi, täällähän on ihan kääntötemppu... sinisempi paperin puoli piristääkin
  muutoin niin samansövyisiä materiaaleja. Ja ISO KIITOS - nyt minä osaan jatkossa värittää tuon ruusun,
  kun tiedän mitkä on sen terälehdet.... eli se vasen alareunakin on tietty sitä ruusua... monessa kortissa jo ihmetellyt ruusun muotoa!! Hih... näin sitä oppii aina uutta!
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Todella hieno tuo sininen pohja. Ei tarvitse kuin kääntää paperin toisin päin, niin värimaailma muuttuu. Minunkin ruususta jäi osa terälehdistä pois. Tuli vähän pienempi.

  VastaaPoista
 3. Kaunis on korttisi. Kivoja nämä ringit.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis, kivasti pyöräytit tuon helminauhan kukkasen ympärille.

  VastaaPoista
 5. Ompa erivärinen kuin toisilla. Hauskaa seurata tämä teidän rinki!

  VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)