sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Viikonloppu Askartelupirtillä

Takana ensimmäinen koko viikonlopun mittainen Askartelupirtti. Viime vuonna olin vain yhdellä kurssilla, nyt oli hommattuna koko viikonlopun askartelupaikka. Osallistuin omien pipertelyjeni lisäksi yhdelle Riikkan kurssille (postaus siitä erikseen) ja yhdelle Tarun kurssille (postaus siitäkin). Sen verran intensiivinen viikonloppu, että yrittää migreeniä pukata päälle ja taitaa olla muorin nukkumaanmenoaika tänään piakkoin käsillä... Mutta olen niin innoissani viikonlopun annista, että jotain on pakko tännekin kommentoida. Tapasin uusia ihania ihmisiä, toteutin rakasta harrastustani, opin uutta ja tein hyviä löytöjä. Eli toteutin myös  toista rakasta harrastustani. Meillä askartelusta innostuneilla kun taitaa aika monella olla toisena harrastuksena se askartelutarvikkeiden keräily 😀

Tämän kauniin Carabelle Studion leiman hankin ennakkotilauksena. Veikkaan, että tästä tulee yksi lempileimasmistani.

Leimakuva on "puettu"ja väritetty vesiliukoisilla akvarelikynilä ja finetecin pearl-vesiväreillä


Lopuista leimailujämistä tuli ATC-kortti Believe

Lisäksi työstin loppuun leimatun neitosen, joka jäi jäljelle Marjutin lähettämistä materiaaleista korttimateriaalivaihtorinkimme edellisellä kierroksella.


Ja niinikään korttivaihtoringin jämäpaloista tuli myös ATC kortti "Yhteinen Ilo"


Lisäksi tuli valmiiksi yksi tilauskortti Hobitti-fanille:Ja lauantaipäivän työstin ihka ensimmäistä Travel Junk Journaliani viime vuoden marraskuussa tehdystä Kanarian matkasta. Se on vielä pahasti kesken, mutta jahka se joskus valmistuu kansineen kaikkineen, esittelen sitä hiukan enempi. 

Aivan ihana, monipuolinen, inspiroiva viikonloppu. Lähtisin heti uudelleen... mut josko nyt nukkuisi ensin sanotaanko vaikka 2vuotta 😁

4 kommenttia:

  1. Ei oo todellista.... myöhästyn töistä jos jään lukemaan/tutkimaan kaiken mitä olet viikonlopun aikana tehnyt ja tänne ehtinyt laittaa.... eli pakko palata uudelleen.... mutta jo ensisilmäys loksautti leukaluut sijoiltaan... ihanan onnistuneelta(=SUPERTEHOKKAALTA) viikonlopulta vaikuttaa!!
    Ihanaa....

    VastaaPoista
  2. Puuhakas viikonloppu :) Hienoja kortteja olet tehnyt ja tuo leimasin on kaunis.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)