Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2020

Välillä vintagekorttejakin

Katselin eilen illalla Jehkottaren Facebook liveä, ja samalla pipertelin omia töitäni Tarun inspiroimana. Koen Vintagen tyylilajina erittäin haastavaksi, varsinkin korttiaskartelu ssa. Ja vielä, kun vintage yhdistetään shabby tyylin kerroksellisuuteen, niin minulla menee kyllä aivot solmuun. Ei vaan pysty 🤔 Ei näistäkään niin kerroksellista tullut, kuin mitä upeutta Taru sai aikaiseksi.

Mutta tässä nämä yritykset. Osallistun sinisävyisellä, isommalla kortilla Koukussa kortteihin Vintage haasteeseen.





Pipertelyjä

Olen viime päivinä postaillut vähän enemmän instagram in puolella. Tässä kuitenkin koosteena muutama kuva pipertelyistä.
Past days I've been more active in Instagram. Here you see my latest works posted there.

LempiPuuhaa atc sarja syntyi ikkunanpesua vältellessäni. Jokaisessa kortissa on "ikkuna" jossa on kärpänen ja sitä kärpäsenkakkaa. Lempi saisi kyllä pestä samalla suunsakin saippualla 🤣


Marin kiertävään Art Journal vihkoon syntyi tämä vintage-henkinen päivälahviseuran haaveilija. 

Sain Instagramissa ehdotuksen liittyä @amys_art_alchemy operoimaan kansainväliseen vaihtorinkiin. Nämä ovat ensimmäiset kortit, jotka lähetin matkaan, toivottavasti ne ehtivät Texasiin 15.5 mennessä! 


Jehkottaren viime sunnuntain liveä seuraillessa syntyi tämä oma artsuräpellys Tarun ohjeita mukaillen. 



perjantai 24. huhtikuuta 2020

Hyvän mielen postia

Tähän erikoiseen eristäytymisen kevääseen olen saanut paljon iloa askarteluyhteisöistä, joihin kuulun. Meillä on taitajien liveoppitunteja ja atc vaihtoja. On aivan mahtavaa saada postilaatikkoon paksu kuori täynnä pientä, mutta kaunista taidetta❤️ Esittelen jäljempänä vielä kaikki kortit erikseen, ja linkitän taiteilijan blogin, jos se on saatavilla.

During this health crisis we are living in, I have found a lot of joy from the crafting communities I belong. We have live lessons, we send happy mail and we trade artist trading cards. Having a piece of beautiful art to your mailbox really saves your day 📮❤️

Tässä kaikki ihanuudet yhteiskuvassa

Iloa postilaatikolla, kauniilla washi-teipillä koristettu kuori... 

Vaihtojen mukana lähetetään usein jotain pientä, ei kallista mutta inspiroivaa askartelumeteriaalia. Tässä onkin inspiraatiota kerrakseen 🤣
Tässä vielä kortit/taiteilija satunnaisessa järjestyksessä... Kaikki ovat aivan mielettömän upeita töitä.

Katja Raipalan hauska kortti "Päättämätön" 

Repolaisen kanssa meillä on ollut useita vaihtoja ja myös askartelutarvikkeiden lainausta. Hän on kaikenlaisen mömmöilyn mestari, näissäkin upeissa korteissa on käytetty vaikka mitä tekniikoita ja itse tehtyjä pastoja ja koristeita. Mikä upea mielikuviteuksen lento ja monipuolisuus!! Tässä kortit "Go ahead" ja "Life"

Ulla eli Sauvolaiska on tehnyt nämä upeat kortit "Mielen Matka", "Kiireinen", "Asennekysymys" ja "Pelottomat" . Näissäkin on käytetty monenlaisia tekniikoita ja upeaa läpikuultavuutta. Ullan kuoresta tuli aivan vatava määrä uutta inspiraatiota! 

Tiina Virsulan kanssa vaihdoin ja sain tämän hauskan kortin "The King", tästä upean värikkäästä kortista  tulee mieleen jotenkin John Lennon.

Niinan kanssa olemme vaihdelleet paljon, meillä on vähän sama tyyli ja kai sitten myös sama maku, ja asenne :) Tässä upeat teokset "Smile" ja "Badass"

AnneHa kanssa vaihdoin ja sain tämän kauniin ja säihkyvän Marilyn-kortin vaihdossa.

Grannella on upea, monipuolinen tyyli, ja hänellä on myös monesti minun makuun soveltuvia, vähän sykemmän sävyn korttejakin, samoin rouskahtavaa sarkasmia. Tässä kuitenkin kaunis seesteinen kortti  "merenneito"

Tanjan kanssa olimme samassa ATC-materiaaliringissä. Tämä hauska, pikkutuhma kortti ihastuttu minua niin, että ehdotin vaihtoa. 

Sannin upea tyyli ihastuttaa minua aina. Tässäkin kortissa "Mysterious" upea, kerroksellinen taustatyö ja niin kauniisti toisiinsa sointuvat värit!

Saila on pitkään jo atc kortteja harrastanut, ja se näkyy hänen taidokkaissa okrteissaan "I love You" ja "Charming". Saila myös emännöi Tuplavaihtohaastetta, johon olen aika ajoin osallistunut. 

torstai 23. huhtikuuta 2020

Onnitteluja

Kokeilin tehdä onnittelukortteja Nannalta ostetulla kohokansiolla. Levitin kansioon Distress oxide musteita ja veivasin kansion kartonkeineen Sizzixin läpi. Tekstileima/stanssisetti Heidin korttipajalta.

I made congratulations cards with spreading distress oxides to embossing folder and then run it through sizzix.

Participating Allsorts Challenge: Flowers




Tässä alla näkyvissä myös kansio
Below you see the folder


tiistai 21. huhtikuuta 2020

Tyylilyylit

Kotiliesi-lehden aarteita vuodelta 1956: Tyylilyylit Skinny-sarja.

Saanen esitellä neidot Tyylikäs Taimi, Aurinkoinen Aina, Ihana Impi, Muodikas Martta ja Viehkeä Vieno.









maanantai 20. huhtikuuta 2020

Stay strong and be brave

Mixed media-tyyliin tehty pari skinny-kokoisia vaihtokortteja. Taustat olen tehnyt leimaamalla ja akvarelliväreillä. Korostin muutamaa kohtaa Glossy accentsilla. Isäntäkin joutui osallistumaan pipertelyyn, kun en itse jaksanut puristaa Eyelettejä puristimella kiinni 🤣

Pair of Skinny sized artist trading cards made with mixed media style. Backgrounds stamped with memento ink and colored with watercolors. I highlighted few parts with glossy accent. My hubby also got to get crafty, because I did not have strength to squeeze the eyelets to their places 😂

Participating More Mixed Media challenge : AG with optional yellow





sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Kotiliesi

Tein eilen ihan omaksi rentoutukseksi yhden aukeaman Vintage junk journaliin. Käytin materiaalina vanhaa Kotiliesi lehteä vuodelta 1956. Mietin ensin aikani, voiko sitä repiä, mutta tässä se saa uuden elämän.


torstai 16. huhtikuuta 2020

Atc kortteja

Tässä muutama viime päivinä valmistunut atc kortti

"Löyhässä Hirressä" ja "Ladybug" 


"Trust your madness 1-3"










perjantai 10. huhtikuuta 2020

Lunnaskirje

En ole pitkään aikaan saanut aikaiseksi osallistua OKTK atc-vaihtohaasteeseen. Nyt innostuin tekemään haasteeseen Skinny+atc parin. Aiheena on huhtikuussa Lunnaskirje.

Eli ainakin toisessa kortissa pitää olla leikellyillä kirjaimilla tehty "sanoma".

"Päivän tarjous" ja "Olen Harry H. :n sukua!!!" 









ATC rinki

Osallistuin 4 ihmisen atc rinkiin Viken, Sarin ja Tanjan kanssa. Lähetimme toisillemme identtiset kirjekuoret, joissa oli tarvikkeet korttiin. Ja itselle yksi samanlainen. Tässä ekat 7 matskuista syntynyttä korttia, ja edelleen on iso läjä inspiroivaa kamaa jäljellä. Niin hauskaa ja inspiroivaa 😍

I participated to a 4 person ATC inspiration group. Everybody sent 3 similar envelopes with material for at least one card. And one material pack for themselves. Here you see first 7 cards - but there is ton of this material, so I think more will come 😊 So cool way to get inspiration 😍


Valvoja

Something bubblin' under there

Herännyt aktiivi

Discretion

Magic will set him free

I'm special 

K-18