Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2019

New toys!

Craftaamo-ostoksien testailua eli uusilla leluilla leikkimistä. Ostin Nannalta Studio Lightin neliskanttisen artsun ja Sannilta Studio Lightin Grunge-sarjan leimoja. Leimat meni kyllä heti heittämällä lempileimat top 3:een. Tämä numeroleima laukaisi välittömästi korvamadon, Prodigyn Mindfields... Ja the Matrix elokuvan virheät numerot vilisteli silmissä. Muutaman kokeilun kautta onnistui akvarellien ja kohojauheen yhdistelmällä...

I'm testing some new stuff I bought from last weekend's craft meeting. New Art Journal and Grunge stamps from Studio Light. This number stamp reminded me about The Matrix and my head plays Prodigy's Mindfields over and over again. So i tried to mix some watercolors and embossing. Stripes and patterns for Art Journal Journey 👍
As a sidekick came 4 card series of atc's.








tiistai 24. syyskuuta 2019

Pitkästä aikaa OKTK haasteeseen...

Pitkästä aikaa innostuin osallistumaan OKTK atc-haasteeseen. Craftaamon jälkilöylyissä atc kortteja näyttää putkahtelevan pajalta kuin sieniä sateella 🤣
Oktk aiheena oli tällä kertaa perhe tai muu vastaava kolmen kortin kokoonpano. Minulta haasteeseen lähtee tämä polyamorinen porukka "Kolmiodraama"






Vieläkin fiiliksissä!

Viime viikonloppu Craftaamossa oli mahtava! Askartelua, taidetta, uusia ideoita, hyviä ostoksia (vähän liikaakin), ystävien ja tuttujen seuraa sekä naurua. Ja hyvää ruokaa. Iso kiitos kaikille mukana olleille kauppiaille sekä Nannan Paperi & Helmen Nannalle, joka tapahtuman järjesti.
Tässä muutamia kuvia viikonlopun tuotoksista. Oli sitten niin kivaa, että saparo suorana tulen paikalle ensi vuonnakin, jos Craftaamo järjestetään ❤️

Riikka Kovasin @paperiliitin oli pitämässä Craftaamossa kursseja, osallistuin hänen mahtavalle Vintage Wibes kurssille en, tässä alla minun räpellykset...

Tein myös kolme sarjaa atc-kortteja ja pari onnittelukorttia.






Osallistuin myös Tarun järkkäämään Live-atc vaihtoon ja vaihtelin kortteja muutenkin muiden paikalla olleiden atc-harrastajien kanssa. Oma vaihdettujen korttiem aarrekansioni kasvoi 32:lla kortilla, ne näet alla. 





tiistai 17. syyskuuta 2019

ATC pajalta päivää

Jee, Craftaamo lähestyy! Craftaamon ATC-vaihtoa ajatellen olen kasvatelut ATC-korttien pinoa tuunattuun laatikkooni.

Kinda Lost, Oops!, Rude.

Strong 1 ja 2

Lady in red 1-3



maanantai 9. syyskuuta 2019

Kotiseuturakkautta

Olen syntynyt ja viettänyt lapsuuteni Etelä-Pohjanmaalla, Koskenkorvan kuuluisan  viinatehtaan katveessa. Nuorena naisena tein reilun kuuden vuoden vauhtimutkan Tampereen kautta, mutta veri veti takaisin lakeuksille. Mielelläni edelleenkin matkustelen ja näen maailmaa, mutta tottavie on mahtavaa tulla reisusta kotia takaasi. Pohojalaaset on aiva oma rotunsa, niitei voi muihin verrata. Klamydian biisi "Pohjanmaalla" on hyvin kuvaava:

Joku hyljeksii, joku pelkää
Joku on saanut siellä lujaa selkään
Niin tasaista, latomerta
Harva se päivä, joku vuotaa verta
Toinen reppana, turvautuu nuoraan
Kun on asiat sanottu sille liian suoraan
Ei välii, miestä taikka naista
Vihataan kaikkee, kaikkee erillaista
Mutta heimoani minä rakastan
Alkaa P: llä loppuu A: lla
Hienoo olla Pohjanmaalla
Pellot tasaiset, mut kotiin johdattaa
Alkaa P: llä loppuu A: lla
Hienoo olla Pohjanmaalla
Vain maa pysyy, muu pois katoaa, katoaa
No mä kävelin, pellon reunaa pitkin
Joskus nauroin, joskus taasen itkin
Ja kirosin tulta tappuraa
Kun ei tullu Kyröjoesta appuraa
Asuu porukka pikkuisen kummallinen
Keskellä heinäseipäiden ja latojen
Mutta on tää paras paikka maailman
Vaikkei täältä saakkaan sitä merianturaa
Ja heimoani minä rakastan
Alkaa P: llä loppuu A: lla
Hienoo olla Pohjanmaalla
pellot tasaiset, mut kotiin johdattaa
Alkaa P: llä loppuu A: lla
Hienoo olla Pohjanmaalla
Vain maa pysyy, muu pois katoaa, katoaa
(Hei)
Alkaa P: llä loppuu A: lla
Hienoo olla Pohjanmaalla
pellot tasaiset, mut kotia johdattaa
Alkaa P: llä loppuu A: lla
Hienoo olla Pohjanmaalla
Vain maa pysyy, muu pois katoaa
Vain maa pysyy, muu pois katoaa

Sain ystävältä pilalle menneitä korvakorujen aihioita ja siellä oli mukana useita Pohjalaisuuteen viittaavia kuvioita. Niinpä tuunasin tämän mentos-rasian Pohojalaasehen henkehen ja Jussi-pairan färiihin. Harmillisesti tekstileikkeen sana on ulukomaata. Pakkaan rasiaan sitten Craftaamoon mukaan lähtevät atc-vaihtokortit 👍 Ja osallistun tällä Jehkotar Craft Challengeen bingorivillä Kolme väriä-tekstiä-things with wheels (musta, hopea, punainen-tekstileike-taustalla pyöreitä rattaita)









maanantai 2. syyskuuta 2019

Craftaamo lähestyy...

Ilmoittauduin mukaan Craftaamon Live-atc vaihtoon ja sitä silmällä pitäen ajattelin piperrellä iltojen ratoksi atc-kortteja varastoon. Tässä pari settiä, jotka tein Gel pressillä painetuille pohjille.

I'm participating to a live atc swap in the end of September. So I have to increase my atc stock. These are made to a gel press printed backgrounds.










sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Stripes and patterns

Art Journal Journey September theme is Polka-Dots, Stripes, Plaids or Patterns.
This art journal page has been developing very long time, i have added leftover paints, paper strips and mediums to it. I was thinkint to add a pig picture or something in it... but then i realized that sometimes less is more and left it to rest. I think that this is finished now.

Art jounal sivu, jota olen pakertanut pitkään -olen lisännyt tälle sivulle ylijäämäpapereita ja maaleja muista projekteista. Ajatuksissa oli lisätä siihen vielä jokin iso kuva, mutta halusin sittenkin jättää valkoisen taustan kunnolla näkyviin.






Sailan tuplis #4/2019

Pääsin jälleen mukaan Sailan emännöimään tuplishaasteeseen. Ensimmäiseen vaiheeseen lähetin vanhat kortit atc-varastosta, koska olin silloin hiukan kiireinen... Sain Sailalta kaksi kuvaa, joista tehdä hänelle atc kortit. Täytyy tunnustaa, että nyt oli pahat! Reseptikirja ja pikkiriikkinen kuva Marie Antoinettesta... Meinasi tulla hiki, kun en keksinyt miten ihmeessä nämä kaksi hienoa elementtiä saisin kortissa hyvin esille, mutta silti yhdistettyä johonkin kokonaisuuteen. Hylkäsin heti alkuunsa ajatuksen yrittää näistä "paria", koska kuvat olivat niin erilaiset. Tällaiset niistä tuli. Taustat on itse tehty.

Sain itse Soilelta nämä upeat kortit, jotka hän oli tehnyt lähettämistäni "passi"kuvista.

Radio 1929 ja Hymytön Kauris
Ja ensimmäisessä vaiheessa sain nämä ihanuudet:
KaSu:n Lady ja Marja_Riittan Siluetit

Kiitos paljon emännälle ja kaikille muille mukana olleille!






Aina roiskuu!!

Ja, taideleirin innostamana, ostin pullon vallejo pouring mediumia ja olen tehnyt kotona acrylic pouring kokeiluja. Sen verran olen jo oppinut, että liika silikoni pilaa työn - soluista tulee liian isoja ja työhön tulee "reikiä". Tarkkoja sekoitussuhteita en tiedä, valmistin kaikki värisekoitukset näppituntumalla. Melko sotkuista hommaa, hyvä ympäristön suojaus ja työtila tarvii olla. Töillä pitää myös olla tilaa kuivua rauhassa pari päivää. Mutta ai että on kivaa ja ihanan ennakoimatonta ja yllättävää!!

Naruvetotekniikka ja pyyhkäisytekniikka

Aie oli tehdä naruvetotekniikalla "höyhen", mutta liika silikoni pilasi kuvan. Se näytti ihan kilpikonnan kilveltä, joten siitä tulikin sitten kilpikonna!