Sivut

torstai 27. helmikuuta 2020

Niffler / Haisku

Haisku eli Niffler on varmaan yksi suloisimpia hahmoja, mitä animoituihin otuksiin tulee... Tässä Haiskun kunniaksi 😁

Niffler is one of the cutest animation characters ever seen in the movies... So here is atc card to honor it 😁

Participating Try it on Tuesday challenge, go green or recycle... I used all kinds of trash to this, including old one penny coin



keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Läpinäkyvää

Tässä kahden atc kortin pari "Air". Kortit on valmistettu laminointikalvosta, jonka väliin olen leimannut ja lisännyt silkkipaperille painettua gel Press printti suikaleita. Perhoset on leimattu kopiokalvolle ja väritetty sharpie tusseilla. Tekstuuripastaa ja sharpie tussia myös pohjassa.






maanantai 24. helmikuuta 2020

Mixed media canvas

Tässä taulussa yhdistelin taidekurssilla opittuja taitoja ja Mixed Media tekniikoita. Pohjalla on vanhoja kirjan sivuja, washiteippiä, leimailua ja tekstuuripastaa. Päälle maalasin akryylimaaleilla punk-henkisen voimanaisen.

On this canvas I combined my new skills from painting course to mixed media techniques. Base layer has book pages, washi tape, gel medium, stamping with archival ink and texture paste through stencil. And to that background I painted this punk rock power lady with acrylic paints...

Participating Mix It Up Challenge AG + stenciling (texture part through stencil)




Maalauskurssin satoa

Kansalaisopiston maalauskurssilla opettelin värien sekoitusta ja ihmisen maalaamista - valitsin kuvan, jossa kasvot eivät näy, että olisi alkajaisiksi vähän helpompi kuva. Tälläinen lopputulos:



lauantai 15. helmikuuta 2020

Atc pajalta päivää

Minulla on iso laatikollinen valmiiksi leikattuja atc kortin pohja. Jos jostain projektista jää yli itsetehtyjä taustamateriaaleja, leikkaan ne valmiiksi laatikkoon odottamaan inspiraatiota. Käytännössä  siis teen kaikkien atc korttini pohjat aina itse, milloin milläkin mediumilla.

Tässä useampi setti valmiisiin pohjiin tehtyjä kortteja. Leikin Gummiapanin joulukalenterista tulleilla leimoilla ja stansseilla sekä ihanalla uudella Katzelcraftin Lohis-leimalla. Tekstit Timpan small talk lehtiöistä.

Few new atc sets, I used old backgrounds that I have made and added Gummiapan stamps or die cuts, and Katzelcraft Dragon, that I absolutely love....

Snarky Dragon 1-4

Good Heart, Beautiful day, Six month vacation

OH, my Cuteness 

You're the one

This Bird, That bird, Bird there

Vaihtopostia

Tässä muutama upea taideteos, joita olen saanut vaihdossa. Harmillisesti olin täysin unohtanut kuvata omat Sailan tuplikseen tekemäni vaihtokortit Manumiinan materiaaleista. Ne ovat jo oikealla omistajallaan, joten ne jäivät nyt dokumentoimatta. Tässä kuitenkin kauniit kortit, jotka Tiina Virsula teki lähettämistäni kuvista:


Lisäksi minulla oli yhden kortin vaihto Tiina J:n kanssa, häneltä sain tämän kauniin kortin "Alchemy"

Pitkästä aikaa vaihdoin myös Enkulin kanssa, hänen taideteokset ovat kyllä upeita, voimakkaat värit ja upeita yksityiskohtia. 

Suuret kiitokset teille näistä korteista ja mahtavista ekstroista ❤️

perjantai 14. helmikuuta 2020

Valentines day ❤️

Hyvää ystävänpäivää ❤️
Normi kokoinen kortti, jossa keskiosa asetaattia / kopiokalvoa ja Gummiapanin sydänstanssikuvio.

Happy Valentines day ❤️
Normal sized card with acetate and Gummiapan heart, cutted with die that came from the advent calendar. 

Try it on tuesday: Share the Love
Allsorts Challenge:Add a heart



maanantai 10. helmikuuta 2020

Rainbow dragon

Tämä art journal sivu on ollut kesken piiiiitkään. Olen lisäillyt tähän kaikenlaisia jämiä matkan varrella - jämäprintti, jämämaalit, jämäfoilia... Ja tänään sitten lisäsin lohiksen ja kommentin. Ehkä tää on nyt valmis 😁

This spread has been developing for a long time... I have added some leftovers time after time. Leftover gel press printed tissua paper, leftover paint splashes, leftover rainbow foil... And today added the dragon and snarky comment, maybe this is finished now.
Participating More Mixed Media challenge AG + Optional red (I think there is also red among all the other colors 😁)






Junk journal iloa

Vanhoista roskapapereista kootun junk Journalin täyttäminen on tosi mukavaa ja rentouttavaa. Minulla on iso laatikollinen atc vaihtojen yhteydessä tulleita matskuja ja olen niitä nyt käyttänyt tähän kirjaan. Tässä muutama iltojeni iloksi valmistunut aukeama.








sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Friendship magic

Joskus saan pinterestissä tai Instagramissa selaillessa ideoita. Jotkut toteutan heti ja jotkut sitten unohtuvat. Ja jotkut jäävät takaraivoon kutkuttelemaan ja kehittymään ajan kanssa. Tämä projekti on ollut minulla mielessä jo pitkään, nyt innostuin sitä toteuttamaan kun löysin pakkauksen vanhoja lasertulostimeen sopivia piirtoheitinkalvoja. Kehittelin korttia matkan varrella ja lisäilin elementtejä sitä mukaa kun mieleen putkahti. Tässä siis 3d keijukortti pienillä Led-valoilla.

Sometimes I get an idea or inspiration when I scroll on Pinterest or Instagram. Some thoughts get lost and some I try almost instantly. And then there are ideas, that are developing in my head for several months. This project has been in my mind for ages and now I got inspiration to try it when I found pack of laser printer acetate from my drawer. I did not plan this, I just went ahead and added elements. So here it is, 3d fairy magic with small led lights in it.
Participating Try it on Tuesday challenge "share the love" (this is gift for friend)








perjantai 7. helmikuuta 2020

Mixed media kaverihaasteen viimeinen viikko

Kyllä on tammikuu vierähtänyt äkkiä, viiden viikon mixedmedia haasteemme Repolaisen ja Marjutin kanssa tuli päätökseensä. Nyt kaikkien töissä on se 5 x 3 eli 15 osaa/vaihetta. Viimeiset haasteet olivat
Repolainen: kääri/kiedo/piilota
Marjut: dotsit, pebblekset tai vastaavat
minä: roiskeet
Kiedoin ja kieputin perhosten ympärille kultanauhaa, lisäsin mustia puolihelmiä ja roiskin valkoista akryylimaali. Ja hiukan palasin vielä viimeviikkoiseen vahaan, parantelin/lisäilin vielä varjostuksia työhön. Osallistun Jehkotar Craft Challengeen bingorivillä 3-vihreä-leimattua eli kolme kuvioleikettä, vihreät perhoset ja leimailua useammassa erässä.

 Tässä minun työni valmiina:







keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Stronger than yesterday

Vaihteeksi vähän synkempää goottiaukeamaa... Tämän aukeaman pohjalla on suoraan kirjaan Gel pressillä painetut kuviot, pienempi Dylusions Creative journal mahtuu levylle juuri ja juuri. Valkoista maalia sapluunan läpi, ja yksi lempileimoistani, Carabelle Studion enkeli. Hän sai vain tällä kertaa vähän grungemmat  lepakkosiivet. Vähän metallinhohtomaalia ja sinistä foilia tumman aukeaman mausteeksi.

Little bit darker and gothic tones... Base layer is printed with Gel press plate straight to my Dylusions Creative Journal spread. Some white paint trough stencil and one of my favourite stamps. This time Carabelle Studio's angel got grunge bat wings. And finishing touch - metallic paints and foil to have sparkling magic dust in the darkness.

Participating Dream in Darkness challenge.






maanantai 3. helmikuuta 2020

Under and above

Tein nämä kaksi atc korttia kokeillen uusia Art Alchemy vahoja ja Priman metallinhohtomaaleja.
Lohikäärme ja merihevonen on tehty silkkimassasta sokerileivontaan tarkoitetuilla silikonimuoteilla... kaikkea pitää kokeilla 😁




Sailan tuplis 1/2020 ja muuta postia

Osallistuin jälleen Sailan tuplikseen, ja ykkösvaiheessa sain nämä ihanuudet
Anemonen tupliskortti ja Kotilaiskan Salainen puutarha
Kakkosvaiheen kortit olen jo tehnyt, mutta odottelen vielä että ne pääsevät ensin "kotiin" Manumiinalle, ennenkuin julkista ne blogissa.

Tuplispostin lisäksi minulla on ollut hurja määrä vaihtoja sitten edellisen vaihtopostauksen. Vaihdossa saatujen aarteiden kansio alkaa olla täysi, kohta pitää ostaa uusi ❤️


Arviolta noin 300 ihanaa pientä taideteosta upeilta taiteilijoilta on tässä 😍

Tämän kolmen kortin perheen sain OKTK vaihdossa Vikeltä

Nämä ihanat kortit saapuivat minulle Puolasta, instagramissa nimimerkilllä Gibonik.
I got these beauties from Poland. 

Siirin kanssa vaihdettiin neljä korttia, ja sain nämä upeat teokset

Niinan kanssa kävimme useampaa vaihtoa näistä ihanuuksista yhtä aikaa :) 

Nämä upeudet taasen ovat Ullan käsialaa

Minulla on addiktio Sannin kortteihin, ovat kyllä niin mun makuun :)

Nämä ihanat kortit saapuivat Kekkoskalta

Tässä nelikossa on kuvattu kortit taiteilijoilta  SusannArt, RouvaPupu, Piiku ja Tiina V. 

Tässä nelikossa kortit ovat tehneet Anne Niemi, Repolainen, Alice k ja mysteerihenkilö  -Siis apua, tuon viimeisen kortin takana ei ole tekijän tietoja lainkaan!! Yritän etsiä tiedon jostain...